23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Temmuz’da Düğün Var

Ünlü şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun nikâh tarihleri belli oldu.

 

Şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun Temmuz ayı içerisinde evleneceği öğrenildi. Nikahlarını Türkiye’de mi yoksa yurt dışında mı yapmaya karar veremeyen genç çift nikahlarını Barcelona’da yapmaya karar verdiklerini açıkladı. İkili düğün hazırlıklarına şimdiden başladı.

Hazırlıkların tamamlanması halinde Temmuz ayı içerisinde dünya evine girmeye hazırlanan çift bu yaza evli olarak girmek istediklerini belirtti. Düşündükleri tarihin 21 Temmuz olduğunu açıklayan aşıkların, hiçbir şeyin eksik olmaması için hem ev hem de nikah hazırlıklarına hız kesmeden devam ettikleri öğrenildi.

Mart ayının başlarında herkese sürpriz yaparak nişanlanmaya karar veren Gülşen ve Ozan Çolakoğluçifti her şeyi Türk gelenek ve göreneklerine göre uyguladı. Babasını ve annesini alarak Gülşen’in Bebek’teki evine giden Çolakoğlu, şarkıcının ailesinin 'Kızı verdik gitti' demesi üzerine nişan yüzüğünü taktı.

Aranjör ve aynı zamanda besteci olan Çolakoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden şarkıcı Gülşen ile nişan gecesinden 'Kız istedik ve aldık' notu ile bir resim paylaştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu fotoğrafa takipçileri tarafından binlerce beğeni geldi.

Gülşen, Ozan Çolakoğlu’nun 2012 yılında çıkardığı '01' isimli albümde Seyre Dursun Aşk adlı parçayı seslendirmiş ve şarkının video klibinde de  birlikte oynamışlardı. İlk başlarda haklarında aşk çıkan iddialarını yalanlamış olsalar bile şimdilerde 5 yıldır sessiz sedasız giden güzel ilişkilerini evlilik ile taçlandırmak için gün sayıyorlar.

Haber: Meltem Yuksel

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA