23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Hüseyin Kağıt Röportajı

Ankara Müziğinin Sevilen ismi Hüseyin Kağıt Hayatını ,Hikâyesini, Hakkında Merak Edilenleri Ve Müzik Yolculuğunu Şimal’le Yıldızlar Geçidin De Anlattı.

 

Hüseyin Kağıt, Hayatını ,Hikâyesini, Hakkında Merak Edilenleri Ve Müzik Yolculuğunu Şimal’le Yıldızlar Geçidin De Anlattı. 

 

Şimal : Sevgili Hüseyin  Öncelikle Türkiye Life Ailesi Ve Şimal’le Yıldızlar Geçidi Ekibi Olarak Bizleri Kırmayıp Bu Röportajı Bizimle Gerçekleştirdiğin İçin Ayrıca Sana Sonsuz Teşekkür Ederiz. Kisaca Bize Müzige Nasil Gönül Verdiginizi Anlatirmisin?

Hüseyin Kağıt :  1982 Ankara  doğumluyum.Evli ve 3 çocuk babasıyım.Ailemde zaten müzisyenler vardı. Fakir bir ailenin 5. ve  ailemin en küçük çocuğuydum Ben 10 yaşımda babamı kaybettim. Babam öldükten sonra müzik hayatım başladı

Şimal : Herkes Seni Tanıdı Ve Çok Sevdi .Birden Bu Albüm Yapma Fikri Nasıl Oluştu Sende? Mesela Hayalini Kurduğun Bir Şey Miydi Şarkı Söylemek? Yoksa Medyanın Birçok Halini Biliyorken, Birde Bu Yönünü Görmek Ve Yaşamak Mıydı?

 

Hüseyin Kağıt: Ben de Allah vergisi bir sairlik ve beste yapabilme kabiliyeti vardı bir çok sanatçıya beste verdim her kez bana neden sende kendi bestelerini bir albümde toplamıyorsun dedi.Ve bende ilk albümüm olan 2009 yılında çıkan AKILLI OL isimli ilk albümümü çıkardım.

Şimal : Albümün İçin Şarkı Seçerken İlk Önce Onun Sana Ne Hissettirdiğine Mi Yoksa Dinleyiciye Ne Hissettireceğini Mi Baz Alırsın?

 

Hüseyin Kağıt : Bütün söz ,müzik ve şiirler bana ait. İlk albüm de kendimi tanıtmak amaçlıydı ama tabiki o duyguyu yorumla ve sözlerle karşıya geçirebilmek çok önemli bir meziyettir . Albümümüz çok sattı burdanda  Satin Alan Sevenlerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

 

 

Şimal : Bir Şarkının Hit Olacağını Anlamak Mümkün Mü? İyi Bir Müzisyen Olmanın Ölçüsü, Standarttı Nedir? Ne Yapılırsa İyi Bir Müzisyen Olunur.

Hüseyin Kağıt : Müzik aleti çalmak için çok çalışmak gerekir. Müzik kulağı çok önemlidir Ve hangi eserin patlayıp patlamıyacağının en güzel kararını halk verir,İyi müzisyen olmak için iyi bir eğitim gereklidir.

Şimal : Elbette Ki Bu Yolculuk Ta Sana Destek Verenler Çok Olmuştur Ama Senin Için Özel Olan Bazı Insanlar Daha Vardır, Ya Da Sana Verdikleri Değerle Onların Daha Kıymetli Olduğunu, Onların Gerçek Dost Ya Da Arkadaşın Olduğunu Anlamışsındır. Bu Anlamda Sonsuz Teşekkür Etmek Istediğin Kişiler Var Mı?

Hüseyin Kağıt :En başta bütün Dinleyicilerime Teşekkür ediyorum.  Buralara gelmeme sebep olan kim varsa Allah razı olsun diyorum.

 

Şimal:  Müzikte Prensiplerin Var Mı? Ya Da Bu Tarzda Asla Söylemem Dediğin Şarkılar?

Hüseyin Kağıt : Her çeşit müzik dinlerim müzik evrenseldir. Becere bildiğim kadar çalıp okumaya calışırım

 

Şimal:Popüler Müzik Piyasası Oldukça Geniş Ve Sürekli Genişlemeye Devam Ediyor. Her Gün Birilerinin Yükseldiği Birilerinin De Dibe Vurduğu Bu Yerde Gözün Korkmadı Mı Ya Da Bu Ortamda Kendini Ne Kadar Şanslı Görüyorsun?

 

Hüseyin Kağıt :Ben Çok Çalışkan Birisiyim Ve Çok Disiplinliyim. Hiç Bir Zaman Rüzgara Kapılmamaya Çalıştım. Bir Çok Abimiz Ve Ablamız Var Hala Çok Başarılılar.

Şimal: Hüseyin Kağıt , Sesini  Severek Dinlediğimiz ve Dinlerken çok keyif aldığımız bir isimsin Ama Benim Daha Çok Merak Ettiğim Şey Şu Ki; Hüseyin Kağıt Şarkıcı Olmasaydı Hangi Mesleği Yapardı?

Hüseyin Kağıt :Eger ki Hüseyin Kagit Sarkici olmasaydi, ozaman severek yapabilecegim meslekler arasinda Esnaflık yapardım; cünkü ben ticareti seviyorum.

Şimal: Düet Yapmayı Neden Düşünmedin Ya Da Bir Düet Projesi Yapmaya Karar Verseydin Kiminle Düet Yapmak Isterdin?

Hüseyin Kağıt :30 sanatçı dostumla düet yaptım hatta klip te çekildi  Ama yöresel oldukları işin ön plana çıkan olmadı

 

Şimal: Bazı Şarkıların Yapılırken Çok Özel Hikâyeleri Vardır. Bu Acı, Tatlı, Komik Ya Da Ilginç Bir Hatıra Olabilir. Albüm Deki Şarkılar Sana Ait   Bu Şarkıları  Özel Kılan Böyle Bir Hikâyen Var Mı? Varsa Bizimle Paylaşır Mısın?

 

Hüseyin Kağıt :Hepsinin bir hikayesi var; Acı tatlı, Mesela bir gün hamallık yapıyorum. Çok yoruldum kamyonun  kasasına uzandım ve tahta kıymıgı koluma battı çakmakla yaktım

Ve şunu yazdım:

YOL UZUN GİDERİM ELİMDE ÇAKMAK

BUKADAR KOLAYMI SEVENİ YAKMAK

 

Şimal: Biraz Da Ters Köşe Yapmak Istiyorum! Farklı Bir Soru Geliyor. Bana Öyle Bir Üç Kelime Söyle Ki Seni Anlatan, Kendini Öv, Ya Da Bilinmeyen Yönünü Ortaya Çıkart :)

Hüseyin Kağıt :  Öksüz, Garip, Yorgun :))

 

 

Şimal :Malum Iletişim Çağındayız. Artık Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Değil. İsteyen Herkes, Tanımak Istediği, Yakından Takip Ettiği Kişilere Çok Kolay Ulaşabiliyor. Sizin Hayranlarınız Size Nasıl Ulaşabilir. Bir Web Sitesi Ya Da Sosyal Medya Da Aktif Olarak Bulunuyor Musunuz?

Hüseyin Kağıt :

http://huseyinkagit.com.tr  Sitemizin iletişim bölümünde  Sosyal medya hesaplarımın linkleri var ordan takip edebilirler konser ve tüm etkinlikler hakkındaki bilgileri

 

 

Şimal :Şarkıların Hangi Aşamalardan Geçerek Dinleyiciye Ulaştığını Albüm Çıkarmış Biri Olarak Çok Iyi Bilirsin. Ancak Dijital Ortam Yüzünden El Emeği Göz Nuru Pek Çok Eser Tek Bir Tıkla Bir Kaç Dakika Içerisinde Binlerce Kullanıcıya Ulaşabiliyor. Bu Konuda Ülkemizdeki Korsan Yasalarını Da Göz Önünde Bulundurarak, Sen Bir Yasa Koyucu Olsaydın Ne Yapardın?

 

Hüseyin Kağıt : Yeni Dünya internet ve bu paylaşımlara engel olmak yerine çok küçük ücretlendirmelerle eser sahiplerine ve yorumcularına katkıda buluna bilirdim zaten MESAM ve MÜYORBİR Üyesiyim.

 

Şimal :Son Yıllarda Popüler Kültürle Harmanlanmasıyla Birlikte Arabesk Müziğin Prestij Kazandığını Söyleyebilir Miyiz? Son Dönemde Daha Geniş Bir Kitleye Ulaşmış Olması Bakımından Değerlendirdiğinde Neler Söylersiniz?

 

Hüseyin Kağıt :Tabi burda pop müzik yapanlara çok büyük görevler düşüyor daha modern bir şekilde harmanlamalar yaparalk geçlere sevdire bilirler benim zaten özümde bir arabesk müzik var vazgeçemediğim .

Şimal :Güzel Ve Gösterişli Ve Aynı Zamanda Güzel Bir Sese Sahip Olmak, Müzik Dünyasında Sence Lider Olmaya Yetiyor Mu?

Hüseyin Kağıt :Asla sesin güzel olursa güzel okursun ama her şeyden önce insan olmak gerekir esnaf olmak gerekir çalışmak mücadele etmek gerekir.

Ve Biz Türkiye Life Ve Şimal’le Yıldızlar Geçidi Ailesi Olarak Bu Keyifli Ve Güzel Röportaj Için Çok Teşekkür Ederiz :) Kırmadın Bizi İnşallah Yine Farklı Bir Röportajda Görüşmek Üzere Çok İyisin Kal Sağlıcakla.

 

 

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA