23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Kiralık Aşk 52. bölüm muhteşem sezon final

Defne ve Ömer kavuşuyor mu yoksa düğün iptal mi ?

 

  Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer ve Defne aşkı kaldığı yerden devam ediyor. Kiralık Aşk 52. bölüm ve bugün sezon finali yapıyor.

KİRALIK AŞK 52. BÖLÜM ÖZETİ

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim? 

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba? 

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.  Kiralık Aşk, tadı damağınızda kalacak sezon finali ..

“DÜĞÜN İPTAL!”

Ömer ve Defne'nin barışmasından sonra iki aile tekrar Defnelerin evinde bir araya geliyor. Burada her şey çok iyi giderken Ömer, Koriş'in “Evlenmiyorsunuz, düğün iptal” sözleriyle neye uğradığını şaşırıyor. Çünkü Türkan Hanım yaşanan bir olaydan sonra çok fena kızıyor ve Defne'yi Ömer'e vermekten vazgeçiyor.

ÖMER DEFNE’Yİ KAÇIRMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Türkan Hanım'ın bu kararının ardında kolları sıvayan Ömer, hemen Defne'yi kaçırmak için harekete geçiyor. Ömer'in gelişine anlam veremeyen Defne ne olduğunu sorunca Ömer ise “Anneannen vermiyor ben de kaçırıyorum Defne” cevabını veriyor.

Kiralık Aşk 52. bölümü ile 24 Haziran Cuma akşamı Star TV ekranlarında…

KİRALIK AŞK DİZİSİ KONUSU

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri...

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Yasemin: Sinem Öztürk
Necmi: levent ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz

ELÇİN SANGU'DAN ÖNEMLİ PAYLAŞIM

Kiralık Aşk''ın 'Defne'si Elçin Sangu'nun, İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Başarılı oyuncu, paylaştığı fotoğrafa, "Güneş mi? Ne güneşi ne sıcağı yok öyle bişey ?? (sokaktaçalışanemekçilerindramı)" notunu düştü.

Elçin Sangu'nun bu paylaşımı 1 saat içinde 80 binin üzerinde beğen aldı.

haber kaynagı - milliyet

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA