23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
14 YIL SONRA DEV KAPIŞMA!..

TARKAN’IN ’CUPPA’SI MI, YOKSA MUSTİ’NİN ’DÖN DÜNYA’SI MI YAZA DAMGA VURACAK?

 

Mustafa Sandal ve Tarkan'ın müzik dünyasındaki dev savaşı çarşamba günü, yıllar sonra yeniden başlıyor. Tarkan'ın 'Cuppa'sı bu sabah dijital platformlarda satışa sunuldu. Burak Öksüzoğlu na ait olan 'Dön Dünya ' isimli yeni şarkı ile çıkacak olan Mustafa Sandal  , 20 Temmuz Çarşamba günü platformlardaki yerini alacak.

 

Tarkan 1993'te, Mustafa Sandal ise 1994'te ilk albümlerini çıkardı. Ve 94'ten sonra müzik dünyasına iki pop starın savaşı damga vurdu. Ne var ki, iki yıldız 2002'deki büyük kapışmanın ardından aynı anda albüm çıkarmadı ve bir kez daha karşı karşıya gelmedi. 2002 yılında Tarkan'ın "Bir Oluruz Yolunda" adlı çalışması Dünya Kupası'na katılan Türk Milli Takımı'nın resmi şarkısı olmuştu. Ne var ki, o dönem Mustafa Sandal'ın seslendirdiği "Pazara Kadar" büyük sükse yapmış ve bir anda bu şarkı Milli Takıma mal olmuştu. Bu dev savaş, müzik dünyasında o yılın en büyük kapışmasıydı. O günden sonra Tarkan ve Mustafa Sandal, müzikal rekabetlerini bir kenara bırakmıştı. Herkes 'Tarkancılar ile Musticiler'in savaşı bitti' derken, esas savaş şimdi başlıyor! 

14 YIL SONRA DEV KAPIŞMA!.. TARKAN'IN 'CUPPA'SI MI, YOKSA MUSTİ'NİN 'DÖN DÜNYA'SI MI YAZA DAMGA VURACAK?
2016 yazı çoktan başladı, neredeyse yarısına geldik. Ama ortada büyük bir hit yok, müzik dünyası adeta kan ağlıyor! Herkes yazın bombası kimden gelecek diye merakla beklerken bu kez arenaya devler çıktı! Mustafa Sandal ve Tarkan'ın 'şarkı savaşı' çarşamba günü başlıyor. 

Tarkan, 'Cuppa' isimli şarkısını bu sabah yayınladı. Mustafa Sandal'ın 'Dön Dünya' adlı çalışması da önümüzdeki hafta çarşamba günü platformlarda yer alacak. Hem 'şarkı'lar yarışacak, hem de 'fan'lar!.. 90'lı yıllara ve 2000'li yılların başına 'Mustici' ve 'Tarkancı'ların yarışı damga vurmuştu. Şimdi bu yarış 2016 yazında kaldığı yerden devam edecek. Tarkan, Uçankuş'a 12 şarkı hazırladığını ama albüm baskıya girene kadar sayının değişebileceğini belirtti. Mustafa Sandal ise, 3 şarkılık bir maxi single çıkaracak. 'Her Şey Aşktan' ve 'Dön Dünya' isimli şarkılarına klip çekti. İlk piyasaya süreceği şarkısı ve klibi ise, 'Dön Dünya' olacak.

'CUPPA' VE 'DÖN DÜNYA'NIN ORTAK ÖZELLİĞİ!..
2016 yazına damgasını vuracak 'şarkı kapışması'nın ortak özelliği ise, her iki çalışmanın da sözü ve müziğinin başkasına ait olması. Tarkan da Musti de besteleriyle fark yaratan iki star. Ama bu kez başkalarından aldıkları şarkılarla kapışacaklar. En iyi besteyi yapan değil, en iyi besteyi yakalayan, en iyi tanıtan ve belki de en iyi klibi çeken bu yarışı kazanacak! 

Bir de işin bir başka yönü var! Bu durumun tesadüf olması imkansız!.. Tarkan da, Mustafa Sandal da DMC (Doğan Music Company) ile çalışıyor. Aynı zamanda iki starın şarkılarının çıkması firmanın bir stratejisi gibi görünüyor. Müzik dünyasındaki zeki hamleleriyle tanınan DMC Genel Müdürü Samsun Demir belli ki, rekabetin bu denli kıyasıya geçeceği bir ortamda daha yüksek satış rakamlarına ulaşmak istiyor

Bakalım, Tarkan ve Mustafa Sandal'ın 14 yıl sonraki dev kapışmasını kim kazanacak? Ve müzik dünyasındaki bu kısır döngüyü iki pop starın yarışı çözecek mi? Bekleyip göreceğiz...

 

Sinan Güzel – Uçankuş TV Haber Koordinatörü

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA