19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
Ahmet Korhan Kelepçe Yayında!..

 

Son günlerin en çok konuşulan ve yakından takip edilen aranjörü,  AHMET KORHAN  "KELEPÇE" ismini taşıyan ilk albümüyle Ağustos ayının sonunda müzikseverlerle buluştu. ROTA Kurumsal ve EFLATUN MÜZİK işbirliğiyle Ağustos 2016 sonlarında yayınlana single parçası "KELEPÇE" Kreatif Direktörlüğünü Melih Ahmet,  Aranjörlüğü Ahmet Korhan, Mix-Mastering Tarık İster, vokal Ceylan Bayar ve Söz- Beste Ahmet Çiftçi’nin yaptığı "KELEPÇE" single çalışması alışılanın dışında, yeni stili ve tarzı ile müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
Uzun yıllar süren sessizlikten sonra geçtiğimiz günler içerisinde yayınladıkları "KELEPÇE"  adlı single ve Medeni Uçar yönetmenliğinde çektikleri klip ten sonra AHMET KORHAN şimdi de yeni albümler için çalışmalara başlıyor.
"KELEPÇE" adlı single çalışmasının ön hazırlıkları 5 ay sürdü ve kayıtları ROTA MÜZİK tarafından düzenlendi.  AHMET KORHAN ve CEYLAN BAYAR’ın  yenilikçi stili son günlerin en parlak isimleri arasına girmeye aday görünüyor.
"KELEPÇE" isimli şarkının ilk video klibi Medeni Uçar Yönetmenliğin de   İstanbul’un çeşitli yerlerinde ve  Ayvalık’ta yeni açılan  bir gece klubünde tamamlandı.

AHMET KORHAN yeni çalışmalarına Yalçın Polat desteği ile devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni stüdyo çalışmalarına başlayacak olan KORHAN,  yeni çalışmalarında yeni stili ile fark yaratacağını ifade etti. Yaşamın her anında eğlendirip, mutlu edecek parçalar yapmayı amaçladığını söyleyen.AHMET KORHAN ‘’İnsanın sevdiği iş ile uğraşması ve hayalinin peşinden gitmesi gerektiğini ifade etmekle birlikte, kimi zaman karamsarlığa düşülse bile yine, yeniden insanın hayalinin peşinde gitmesi ve umudunu hiç yitirmemesi gerektiğinin altını çiziyor.
 "KELEPÇE" isimli yepyeni  single çalışması tüm dijital platformlarda yayınlanırken , CD formatında da 1 Eylül tarihinden itibaren müzik marketlerde yerini alacak. 

Ahmet Korhan feat Ceylan Bayar Kelepçe Video Klibi ;

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA