19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
BU YIL 10 KASIM HER YILDAN FARKLI

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Life organizasyonuyla gerçekleştirilen “Sahnede Atatürk Gecesi” etkinliği Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 81. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen anma gecesinde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bu yıl 10 Kasım’ın her yıldan daha farklı anıldığını hissetmişsinizdir” dedi.

SAHNEDE ATATÜRK 

10 Kasım’la ilgili Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesillere anlatılması, fikirlerinin ve yaptıklarının sonsuza kadar içselleştirilmesi için çok sayıda anma etkinliği düzenlediklerini hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz anma etkinliklerinin yanı sıra, Çukurova Üniversitesi’ndeki anma programı da çok etkileyiciydi. Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili ne yapsak azdır. O’na minnet borcu asla ödenemez” diye konuştu.

O’NUN KURDUĞU ÜLKEDE YAŞAMANIN GURURUNU VE MUTLULUĞUNU HİSSEDİYORUM

Mustafa Kemal Atatürk’ün çok yönlü bir deha olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Bir yandan bitmiş tükenmiş, toplu iğne bile üretemeyen bir memleketin sanayisini geliştirdi, üretimini var etmek, tarımını canlandırmak, yok olan finansmanı tedarik etmek için gerekenleri yaptı. Bunun için banka kurdu. Bir yandan bin yıldır tebaa olarak yaşayan insanları yurttaş haline getirmek, bilinç düzeylerini yükseltmek, kültür devrimini gerçekleştirmek, aynı zamanda da sanattan asla ayrı kalmamalarını sağlamak için çalıştı. Her şeyi düşünen ve her şeyi başaran, dünyada başka bir lider de yok. Böyle ulu bir önderin kurduğu ülkenin vatandaşı olmaktan büyük mutluluk ve gurur duymalıyız. Ben bu onuru ve mutluluğu sonuna kadar yaşıyorum.”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sahnede tiyatral gösteriler ve sevdiği şarkılarla anıldı. 

 

 

 

 

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA