19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
VİP TRANSFER YOLCULUĞUN ADI ERKOÇ VİP SAHİBİ SERVET ERKOÇ’A TEŞEKKÜRLER

Lüks transfer ve şehir içi taşımacılık hizmetinin doğru ve kaliteli yapılabilmesi için gereken ruhsatları alan firmalardan biri olan Vip Erkoç Şoförlü araç kiralama hizmeti vermektedir

 

SAHNEDE ATATÜRK Gecemizin sanatçı ulaşım hizmetini gerçekleştiren Vip Erkoç vip taşımacılıkta ve sektöründe titiz ve kaliteli deneyimli , güvenilir şoför kadrosuyla Tüm Türkiye'de hizmet veren bir transfer firmasıdır .VİP ERKOÇ şirketinin sahibi SERVET ERKOÇ'a gecemizdeki desteklerinden dolayı Türkiye Life ailesi olarak sonsuz teşekkür ederiz 

Kurumsal firmaların müşterileri, misafirleri ve çalışanları için vip havaalanı transferi hizmeti almaları ise hem müşteri/çalışan memnuniyeti hem de kurum kimliği açısından çok önemli. 

 

 

Shuttle Transfer Nedir?

Shuttle transferde aynı güzergâhta bulunan insanlar toplu taşıma araçlarında taşınır ve evlerine bırakılırlar. Yani uçaktan inip havalimanının çıkışına geldiğinizde “Merkese giden bu araç mı? Kaçta kalkıyor?” gibi sorular sorduktan sonra binip evinize gittiğiniz araç, Shuttle Transfer aracıdır. Shuttle transferi, çoklu yolcu taşıma prensibine sahip olduğundan uzun süreli ve yorucudur. Shuttle transferde yolculuk yapmak isteyeceğiniz aracı ve aracın kalkış saatini siz seçemezsiniz. Tabii birlikte yolculuk yapacağınız insanları da.

 

 

Vip Transfer Nedir?

Lüks transfer hizmeti olan erkoç vip transfer , kişiye özel transfer hizmetidir. Vip transferde sizi alacak olan aracı seçebilir, tarihi ve saati önceden planlayabilirsiniz. Belirttiğiniz adresten planladığınız zamanda almaya gelen minibüs tarzı lüks ve konforlu araçlar, sizi yine daha önceden bilgisini vermiş olduğunuz yere bırakırlar.

Daha çok havaalanı transfer hizmetlerinde tercih edilen vip transferle; toplantı, organizasyon, davet gibi özel etkinliklere katılırken de kaliteli ve konforlu bir yolculuk geçirebilirsiniz. Vip transfer fiyatları ise elbette shuttle transferi ya da normal binek araçlarla yapılan standart transferlere göre daha fazla. İyi eğitimli profesyonel şoförlerin sizi evinizin kapısından alıp lüks araçlarla gideceğiniz yere zamanında bıraktığı konforlu bir yolculuğa ve size değer.

VİP ERKOÇ  ile  Yolculuğunuz Nasıl İstiyorsanız Öyle

Vip transfer hizmetini en iyi şekilde alabileceğiniz ERKOÇ VİP sanki size özel şoförünüz varmış gibi yolculuk yapma ayrıcalığına sahipsiniz. İster kurumsal hayatta ister havaalanı gidiş gelişlerinde ister herhangi bir yere giderken belirtmiş olduğunuz adresler arasında transferinizi; hızlı, konforlu ve güvenilir bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Mercedes Sprinter ve Mercedes Vito, transferlerde kullanılan başlıca araçlar olarak valizleriniz için ayrıca bölmeleri olan , gideceğiniz yere geç kalma riskini taşımadan, trafik stresi yaşamadan, elinizde valizleriniz toplu taşımalarda ya da taksi bulmak için yorulmadan yolculuk ayrıcalığını size sağlıyor.

 

 

 

VIP ve Şoförlü Araç Kiralama Hizmetleri

Rezervasyon için lütfen arayınız

Servet Erkoç : 05363510813

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA