23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan’dan Demet Akalın açıklaması

Şarkıcı Demet Akalın, katıldığı bir programda mankenlik yaptığı dönemde bazı şarkıcıların albüm yapmaması için kendisini engellemeye çalıştığını iddia etmişti. Akalın’ın bu iddiasının ardından şarkıcı Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan’dan açıklama geldi.

 

Demet Akalın, Youtube'daki ‘Acı Gerçekler' programında isim vermeden 23 yıl önce önünü kesen İzmirli bir şarkıcıdan bahsetmiş ve şu açıklamalarda bulunmuştu: “Mankenlik yaparken müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?' diye sordu.” Ben de ‘Albüm için geldim' dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu' dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba' dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok” ifadelerini kullandı. Akalın’ın isim vermeden bahsettiği şarkıcı ise bugün çıkan iddialara cevap vermek için magazin programına bağlanan Pınar Aylin olduğu anlaşıldı.

 

“KİMSENİN İSİMSİZ BİR MANKENLE UĞRAŞACAK HALİ YOKTU”

 

Magazin programına bağlanan Pınar Aylin, “Ben Demet’i o şirkette gördüğümü hatırlamıyorum. 90’lı yıllarda herkes birbirine yardım ederdi. Ben, İzel, Deniz Seki ve Nalan birbirimize vokallik bile yapardık. O dönemde kimsenin isimsiz bir mankenle uğraşacak hali yoktu. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Uçakta Demet Akalın ile karşılaştığımızda kızıma çıkarıp yüzüğünü vermişti şimdi ne oldu? Demet Akalın’a sevgilerimi yolluyorum. Demet’e kitabımı göndereceğim okusun ona iyi gelsin” dedi.

“DEMET AKALIN HAİNDİR!”

Türkücü İzzet Yıldızhan da Pınar Aylin’den sonra canlı yayına bağlanarak şu ifadeleri kullandı: “Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Kendisi aranıp davet edildi. ‘O varsa ben gelmem’ konusunu kendisi bana yaşattı. Kendisiyle eskiye dayalı geçimsizlik konumuz vardı onu ifşa etmem… Demet Akalın kendini hiç masum göstermesin. Kendisi de haindir. Sanatçı arkadaşları için açıklamalar yaparken; Pınar Aylin’i suçlarken kendisini masum mu gösteriyor yani?”

 

haber kaynağı : Sözcü

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA