23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Çiğdem Dokuzoğlu sevenlerine sürpriz yapmaya hazırlanıyor

Bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren Çiçeğin Öyküsü ve Ezo’nun Öyküsü kitaplarının yazarı Çiğdem Dokuzoğlu kadınların sesi olmaya ve başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.

 

Peki kimdir Çiğdem Dokuzoğlu, nerelidir ve daha önce yazdığı kitapları yakından inceleyelim…

 

 

ÇİÇEĞİN ÖYKÜSÜ:

Dilsiz hayatlara, suskun yüreklere dokunmak ve tercüman olmak gereği hissederek kaleme aldığım bir hayattır Çiçeğin Öyküsü...

Toplumsal tabular ve düzen içerisinde kaybolmuş tüm kadınlarımızın iş hayatında, annelikte, evde verdiği mücadele takdire şayandır.

Kadın olmanın ve anne olmanın erdemi ile yazdığım bu öykü hayatın değerini anlamamıza inşallah katkıda bulunur.

Çiçeğin Öyküsü Tüm Dünya Kadınlarına Adanmıştır.

 

EZO’NUN ÖYKÜSÜ:

Her insanın bedeninden gayrı kapladığı yer, bedeninin yansıdığı gölgesi kadardır ve kaç yürekte yer bulduğudur. Evrende pek çok hayat bir kez daha sevgiyle, ilgiyle can bulur ya da ilgisizlik ve sevgisizlikten yok olur.

İşte; olmanın ve olmamanın, anlamanın ve anlamamanın, bir hayatı “nereden alıp nereye koyabildiğinin örneği” olan Ezo umarım tüm yüreklerde farkındalık yaratır.

Ezo’nun Öyküsü, istikbalini düşünen, ama töreye yenilmekle başarmanın arasında geçen bir yüreğin, bir dönemin öyküsü.

 

ÇİĞDEM DOKUZOĞLU KİMDİR?

Çiğdem Dokuzoğlu 1975 Tarsus doğumlu olup bir erkek çocuk annesidir. Gazeteci ve Yazar kimliği ile toplum içerisinde kaybolmuş yaşamların dili olmak adına 2008 yılından bu yana ekonomik platformlarda kadın istihdamı, sosyal ve kültürel platformlarda kadının toplumdaki önemi üzerine yaptığı çalışmalarıyla katkılar sağlamıştır.

Çiçeğin Öyküsü ve Ezo'yu Tüm Dünya kadınlarına adamıştır.

Kitaplar tüm internet sitelerinde ve kitap satış noktalarından temin edilmektedir.

Yazar kitapları ve imza attığı başarıları ile birçok kez tez konusu olmuş ve kitapları birçok kurum kütüphanelerinde okunmaktadır.

Film senaryosu olarak projelendirilmesi kısmında da çalışmalar devam etmektedir.

3.cü kitabının tanıtımları şuan tüm sosyal medyada görsel olarak vardır.

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA