23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Astrolog Carmen ile 2021 yılı İKİZLER Burcu

2021 ylında İkizler Burcunu neler bekliyor

 

İKİZLER VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR

 

2020 yılı dünya genelinde ve bireysel hayatımızda oldukça sıkıntılı, zorlayıcı, baskı yaratan durumlar, engeller ve kısıtlamalarla geçti. Özellikle geçtiğimiz Haziran ayında Venüs’ün ikizler burcunda retro yapması ile ilişkilerde sıkıntılı süreçleri yaşadınız. Meydana gelen olaylar aracılığı ile derslerimizi aldık. Bırakmayı öğrendik. Hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğrendik. Bizleri hayata bağlayan değerlerimiz ve bakış açılarımız değişti. Bizlere kötü gibi görünen durumlar, aslında tekamülümüz için gerekli olan olaylardı. 

 

Satürn ve Jüpiter Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Kova burcuna geçmesiyle birlikte oldukça  güçlü ve yeni bir dönem olmakla birlikte birçok enerji de değişecektir.  içine girmiş bulunuyoruz. 

 

Kova burcunun sembolize ettiği konular; dijital platformlar, internet, sosyal medya, havacılık, astronomi, astroloji, ekip çalışmaları, medya,basın gibi konular bu yıl çok hareketli olacaktır. 

 

 

Kova burcu siz İkizler burcuna dost bir burçtur. Dolayısıyla bu yılın en şanslı burçlarından birisiniz. 

Jüpiter, yeni imkanlar ve fırsatlar sunar, büyüme ve gelişmeyle alakalıdır. Tıpkı yeğenini şımartan dayı gibidir. ☺ ziyaret ettiği alanla ilgili fırsatlar, imkanlar, genişleme getirir. 

Karmanın lordu olan ve büyük öğretmen olarak adlandırılan Satürn;  Bulunduğu alanda adeta yeniden yapılanma getirir. Bunun için disiplin ister, sorumluluk alınmasını ister, hayatınızı disipline etmenizi ister. Aynı zamanda otoriteyi sembolize eder. 

 

Bu yılki büyük kavuşum sizin 9. evinizde meydana geldi. Dolayısıyla eğitim, akademik kariyer, internet, satış, pazarlama, promosyon, yurt dışı konuları, yabancılarla ilgili işler, hukuk, yayıncılık, medya, uluslar arası ticaret gibi konular hayatınızda hız kazanacaktır. 

 

Yurt dışında eğitim alabilir, kendinizi geliştirebilir ve ufkunuzu genişletebilirsiniz. Şayet  yurt dışına yerleşmeyi planlıyorsanız, bu yıl harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı iş teklifleri alabilirsiniz. Akademik kariyerinizi tamamlayabilir veya   kendinizi geliştirmek adına bir takım eğitimler alabilirsiniz. Hukuksal konularınız çözüme ulaşabilir. İş veya gezme amaçlı seyahatler yapabilir, dijital platformların içinde yer alabilirsiniz.   Jüpiter bir yandan bu fırsatları sunarken, Satürn ise bu konularla ilgili düzenlemeler getirecektir. Kendinizi zorunlu olarak disipline etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir.  Fikir ve düşüncelerinizde özgürleşeceğiniz bir yıl olacaktır. 

 

Bu yılın en önemli dinamiği Boğa burcunda bulunan Uranüs’ün Satürn ile zıtlaşmasıdır. Dünya genelinde toplumsal hareketler, halk isyanları, ekonomik dengelerin değişimine yönelik devrimsel nitelikte olaylar meydana gelebilir.

Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık aylarında bu zıtlaşmayı  daha fazla hissedebiliriz.  

 

Siz değişken bir burçsunuz. Dolayısıyla siz çok fazla bu durumdan etkilenmeyebilirsiniz. Daha ziyade sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlar daha fazla etkileneceklerdir.

 

Şubat, Haziran ve Aralık döneminde yurt dışı konularına yönelik ani iş teklifleri alabilirsiniz. Hukuki bir sorununuz varsa sürpriz bir şekilde nihayete erebilir. Ya da ani iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz. Yine ani bir şekilde yurt dışına yerleşme planları yapabilirsiniz. Vize işlemleriniz hallolabilir. Her halükarda bu dönemlerde ani beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ve tüm bu konular için mücadele edebilirsiniz. Önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz. 

 

Jüpiter 13 Mayıs tarihinden itibaren Balık burcuna kısa bir süreliğine geçecek olup, 28 Temmuz tarihine kadar balık burcunda kalacaktır. Sonra tekrar Kova burcuna geri dönecektir. Bu balık burcundaki kısa seyahatinde kariyerinize yönelik başarı elde edebilir, çeşitli iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sınavınız varsa, başarıyla tamamlayabilirsiniz. İş başvurusu yaptıysanız, olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yaz aylarında kariyerinizle ilgili çok olumlu gelişmelerle karşılaşabilir, kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.

 

Bu yıl dört tutulma meydana gelecek. 26 Mayıs Yay burcunda Ay tutulması,  10 Haziran İkizler burcunda Güneş tutulması  ve 4 Aralık Yay burcunda güneş tutulmaları meydana gelecektir.  

Bu tutulmalar aracılığı ile hayata bakış açınız değişebilir. Gerek evlilik ve gerekse ortaklıklarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle 4 Aralık tutulmanın aracılığı ile bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Veya ortaklıklarla ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz.  İlişki dinamiklerinizin değişebilir.  Kısacası bu tutulmalar evlilik ortaklık konularına belirleyici etkiler getirecektir. Bu güne kadar göz ardı ettiğiniz konular ön plana geçebilir. Dolayısıyla uygulamaya geçebilirsiniz.  

 

Rabbim yürüdüğünüz her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

Sevgiler

Carmen


 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA