19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
Astrolog Carmen ile 2021 yılı YENGEÇ Burcu

2021 ylında İkizler Burcunu neler bekliyor

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

 

Oldukça sert, baskılı ve zor bir 2020 yılını geride bıraktınız. Son iki yıldır gerek ailevi konularda, gerek ilişkilerde ve kariyer alanlarında bir takım engeller, kısıtlamalar ve baskı yaratan durumları yaşadınız.  Aslında geride birçok ders bıraktı. Hiçbir şeyi kontrol edemediğinizi öğrendiniz, inanıp tutunduğunuz değerlerimizi bırakmak zorunda kaldınız. Bırakmayı öğrendiniz. Korkularınızla yüzleştiniz. Kayıplar yaşadınız. Canımız acıya acıya öğrendiniz ve acı çektiğiniz konularda olgunlaştınız.

 

21 Aralık tarihinde Jüpiter ve Satürn Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak, Kova burcuna geçiş yaptılar. 2020 yılına oranla daha rahat enerji akışı olacaktır.  Ama Plüto  2025 yılına  kadar Oğlak burcunda seyrini devam ettirecektir. Dolayısıyla özellikle son 10 günlük dönemde doğanlar (11 Temmuz / 22 Temmuz)  değişim ve dönüşüm gezegeni olan  Plüto’nun etkilerini hissedeceklerdir. 

 

21 Aralık tarihinde gerçekleşen  bu büyük kavuşum yeni bir dönemin başladığı işaretini verdi. Kova burcu dijital platformlar, astroloji, astronomi, havacılık, ekip çalışmaları, yaratıcılık gibi alanları sembolize eder.

 

Jüpiter doğum haritalarında geldiği alanlara bolluk ve bereket, çeşitli fırsatlar, imkanlar, maddi ve manevi destekler, büyüme ve gelişme getirir. 

Büyük öğretmen olarak da bilinen Satürn ise yapıları oluşturur, düzenleme getirir. Engeller, kısıtlamalar getirir. Sınava tabi tutar. 

 

Bu kavuşum sizin 8. evinizde gerçekleşti. Dolayısıyla ekonomi, finans, borç alacak, ödemeler, vergiler, sigortalar, nafaka, krediler, miraslar ve eşle veya ortakla paylaşılan finansal değerler, vergiler metafizik konuları  yıl genelinde hareketli olacaktır. Satürn 8. evinizde  2.5 yıl kalacak olup,  yeni yapılandırmalar getirecektir. Jüpiter ise yıl genelinde bu alanda fırsatlar ve imkanlar sunacaktır. 

Ödemelerle ilgili sorunları kararlı tavrınızla yeniden yapılandırıp, çözümler üretebilirsiniz. Miras konularıyla ilgili gelişmeler olabilir. Partneriniz veya ortağınızla olan ortak paylaşımlarınız olsun veya  vergi, kredi gibi ilgili alanlarda yeni düzenlemeler getirebilirsiniz.  Metafizik veya parapsikoloji konularına yönelik girişimler yapabilirsiniz. 

 

Jüpiter. 13 Mayıs tarihinde kendini iyi hissettiği Balık burcuna kısa bir süreliğine geçiş yapıyor. Yaz aylarında maddi manevi  destekleri görecek olup, rahatlama hissedeceksiniz.  Yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Hem iş, hem tatil amaçlı bol bol gezebileceğiniz bir sürecin içine girebilirsiniz. Genç yengeçler için sınavlarını başarıyla verebilirler. Bu anlamda çok şanslı olacaklardır. 28 Temmuz tarihinden itibaren Jüpiter yine Kova burcuna geçiş yapıp, yıl genelinde 8.evinizde hareket edecektir. 

 

Yılın en önemli dinamiği Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle zıtlaşmalarıdır. Bu durum dünya genelinde bir takım toplumsal hareketler yaratabileceği gibi, ekonomik dengelerin de değişebileceği bir süreci içinde bulunuyoruz.  Satürn ve Uranüs’ün bu zıtlaşması yılın en önemli şekillendirici etkisi olacaktır.  Uranüs’ün toplumları huzursuz eden bir yapısı vardır. Yapıların ve alışkanlıkların değişmesi kolay değildir. Bu   anlamda gerçekten çok kışkırtıcı bir enerji vermektedir. Dünya genelinde dengeler değişecektir.  Biz de Dünya’nın bir parçası olduğumuza göre bireysel hayatımızda da bazı dengelerde köklü değişimler olabilir.

 

Dolayısıyla sizin para ve yatırım konularına çok dikkat etmenizde fayda var. Risk almayın. Gelir gider dengesini kontrol ederek gereksiz harcamalardan uzak durun. İlişkiler ve aşk hayatınızla ilgili konularda gereksiz fevri çıkışlar yaparak bazı arkadaşlarınızla kopmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınıza ilginç sıra dışı kişiler girebilir. İş ilişkilerinde de ani fevri davranışlardan kaçınmanızı öneririm. Bu anlamda gökyüzünün en sert zamanları Şubat / Haziran / Aralık aylardır.  Bu dönemde daha sakin kalmanız, daha güvenli hareket etmeniz yararınıza olacaktır.





 

Bu yıl dört adet tutulma gerçekleşecektir. 26 Mayıs ve 10 Haziran tarihindeki tutulmanın etkisiyle gündelik hayatınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. İş alanınızda yeni düzenlemeler olabilir. İşten çıkma gibi durumlar söz konusu olabilir. Gündelik hayatınızdaki alışkanlıklar değişebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için düzenli beslenmeye özen göstermelisiniz. Evcil hayvan edinelebilir veya var onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Yanınızda uzun yıllardır çalışan yardımcınız ayrılabilir, yeni yardımcı hayatınıza girebilir.  Ayrıca zararlı alışkanlıkları bırakabilirsiniz.

19 Kasım ve 4 Aralık tarihlerindeki tutulmanın etkisi hayatınız üzerinde bir takım kadersel etkiler barındırmaktadır. Bakış açınız değişebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Harcamalara dikkat ederek, gelir gider dengesini korumuş olursunuz. 

 

19 Aralık tarihinde  Venüs Oğlak burcunda retro hareketine başlayacak olup, Ocak ayına kadar devam edecektir.  Bu dönemde evlilik ve ortaklık konularına daha fazla vurgu yapacaktır. Geçmişle bağlantılı kişiler gündeminize gelebilir. Eski partnerler veya eski ortaklıklar gibi. 

 

Rabbim yürüdüğünüz yolu her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

Sevgiler

Carmen

 

 


 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA