19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
ASTROLOG CARMEN İLE 2021 BURÇ YORUMLARI

Türkiye’yi ve 12 Burcu 2021 yılında neler bekliyor?2021’de Hangi burçlar daha şanslı?

 

Sevgili Koçlar;

Oldukça sert, baskılı ve zor bir 2020 yılını geride bıraktınız. Son iki yıldır gerek ailevi konularda, gerek ilişkilerde ve kariyer alanlarında bir takım engeller, kısıtlamalar ve baskı yaratan durumları yaşadınız.  Aslında geride birçok ders bıraktı. Hiçbir şeyi kontrol edemediğinizi öğrendiniz, inanıp tutunduğunuz değerlerimizi bırakmak zorunda kaldınız. Bırakmayı öğrendiniz. Korkularınızla yüzleştiniz. Kayıplar yaşadınız. Canımız acıya acıya öğrendiniz ve acı çektiğiniz konularda olgunlaştınız. 

 

21 Aralık tarihinde Jüpiter ve Satürn Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak, Kova burcuna geçiş yaptılar. Gökyüzündeki bu kavuşum yeni bir dönemin başladığı müjdesini verdi. Kova burcu her türlü teknolojiyi anlatır. Hayatınızda teknoloji, bilim, sosyal medya gibi dijital platformlar hareketlilik kazancaktır. 

 

Bu yıl Jüpiter ve Satürn kavuşumu sizin 11.evinizle ilgili konuların hız kazanacağını göstermektedir. 11. ev konuları nedir? Geleceğe yönelik hedefler, hayalleriniz, umutlarınız, iş ve mesleki alanınız, organizasyonlar, arkadaşlar, dernek ve vakıflarla ilişkilendirilen alandır.

Jüpiter; şans, fırsatlar,imkanlar ve gelişmeleri getirir. Bulunduğu alanla ilgili büyüme imkanı sunar. Satürn ise, Jüpiter’in verdiği imkanlar ve fırsatlarla ilgili konulara düzenleme getirir. Disiplinize hareket etmemizi ister. Yapıyı düzenler. Satürn 9.evde 2.5 yıl boyunca bu alanlarla ilgili yeni düzenlemeler getirecektir. 

 

Dolayısıyla bu yıl, geleceğe dair hayalini kurduğunuz hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Yeni iş girişimleriniz, meslek ve sektör değişimleriniz olabilir. Teknoloji, bilim, sosyal medya, bilişim gibi konular hayatınızda daha fazla yer alabilir. Daha fazla organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. (dernek ve vakıflar gibi).

Güçlü otorite figürleriyle irtibata geçerek yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Disiplinli bir şekilde çalıştığınız takdirde hayalini kurduğunuz  hedeflere ulaşabilirsiniz.

Jüpiter, gelişim ve büyüme ile ilgili bir gezegendir. Yeni arkadaşlarla tanışıp, sosyal çevreniz genişleyebilir. Ekip çalışmaları yapabilirsiniz. İnsanlarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Böylelikle Jüpiter bu anlamda imkanları arttırırken Satürn  düzenleme ve disiplin getirir. Dolayısıyla hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken, eski arkadaşlarınızla görüşemeyebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınız sona erebilir.  İlişkilerinizde yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. 

 

Jüpiter kısa bir süreliğine 13 Mayıs tarihinde Balık burcuna geçecek olup, 28 Temmuz tarihine kadar Balık burcunda hareket edecektir. Daha sonra tekrar Kova burcuna geri dönecek ve 30 Aralık tarihine kadar Kova burcunda kalacaktır.

Jüpiter’in 13 Mayıs tarihinde Balık burcuna kısa geçişindeki yaz aylarında iç dünyanıza yönelebilir, ruhsal ve manevi çalışmalar yapabilirsiniz. İş yoğunluğundan ötürü kapalı yerlerde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz açısından iyi bir fırsat olabilir. Koruyucu etkiler de devrede olacağından maddi konularla ilgili destek de alabilirsiniz. 

 

2021 yılının en önemli gökyüzü konumu ise Boğa burcunda bulunan Uranüs’ün Satürn’e olan dik açısı bütün bir yıla damgasını vuracaktır.  Uranüs huzursuz edici, stresli, elektrikli  ve ani beklenmedik gelişmeleri anlatan bir gezegendir.  Satürn ise yapılarla ilgilidir. Bu iki gezegen Ocak, Şubat, Haziran ve Aralık ayında zıtlaşacaklardır. Adeta karı koca kavgası gibi..  Sadece bireysel değil, bütün dünyada yaşanacak stresli zamanlardır. Bu zıtlaşma eski düzenin bozulması ve yeni düzenin yaratabileceği stres ve gerilimli süreçtir.  Ekonomik dar boğaz yaratabilir. Dengeler değişebilir.  

Sizin bireysel hayatınızda ise finans alanında stresler oluşabilir.  Dolayısıyla bu yıl paranıza sahip çıkmanız ve risk almamanız gereken dönemdir. Mümkün mertebe gereksiz harcamalardan uzak durmanızda fayda var.  Tabi ki her Koç için geçerli değildir. Doğum haritalarında Boğa, Akrep, Kova burcu gibi sabit burçlarda kişisel gezegenleri olanlar daha fazla etkileneceklerdir. 

 

Mars’ın sabit burçlarda olduğu zamanlar, Şubat, Haziran ayının 2. yarısından Temmuz ayının ilk haftasına kadar ve Kasım ayı dahil olmak üzere harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gereken dönemlerdir. 


 

Bu yıl dört tutulma gerçekleşecektir.

26 mayıs Yay burcunda Ay tutulması ve 10 Haziran tarihinde ise İkizler burcunda Güneş tutulması meydana gelecektir.

Bu tutulmanın etkisiyle meydana gelen olaylar aracılığı ile, hayata bakış açınız değişebilir, eğitim ve seminerlere katılabilir, kariyerinizde daha iyi bir yere gelebilmek için dil kursuna giderek eğitim alabilirsiniz.  Seyahatler ve yurt dışı konuları, yabancılarla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Değişik kültürlerdeki felsefelere yönelebilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler yaparak yeni kararlar alabilirsiniz. 

 

19 Kasım Boğa burcundaki Ay tutulması finans konularıyla ilgili güçlü etkiler getirmektedir. Bu dönemde gelir gider dengesini tekrar gözden geçirebilirsiniz. 

 

4 Aralık Yay burcundaki güneş tutulması ile hedeflerinizle ilgili konular ön planda olabilir, düşüncelerinizde bir takım değişimler olabilir. Kariyerinizle ilgili sizi ileriye taşıyacak kararlar alabilirsiniz. 

 

Genel olarak; 2021 yılı 2022 yılının hazırlığı aşamasında olacaktır. Bu yıl ektiklerinizi önümüzdeki yıl meyvelerini verecektir. Koç burçları için bu şanslı bir yıldır. 

 

BOĞA BURCU 2021 YILLIK YORUMU

 

2020 yılı dünya genelinde ve bireysel hayatımızda oldukça sıkıntılı, zorlayıcı, baskı yaratan durumlar, engeller ve kısıtlamalarla geçti. Meydana gelen olaylar aracılığı ile derslerimizi aldık. Bırakmayı öğrendik. Hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğrendik. Bizleri hayata bağlayan değerlerimiz ve bakış açılarımız değişti. Bizlere kötü gibi görünen durumlar, aslında tekamülümüz için gerekli olan olaylardı. 

2021 yılı önemli enerji değişimleri getirecektir. 21 Aralık 2020 tarihi itibarıyle Satürn ve Jüpiter Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Kova burcuna geçiş yaptı. Böylelikle yeni bir dönem başlamış oldu. Astrolojik olarak çok çok önemli bir işaret..

Kova burcu; teknoloji, bilim, astronomi, astroloji, elektrik, internet, sosyal medya, bilişim  gibi konuları içerir. Dolayısıyla bu konular bütün bir yıla yayılacaktır.

 

Satürn ve Jüpiter kavuşumu sizin 10. evinizde gerçekleşti. 10. ev; kariyer, iş ve meslek, gelecekle ilgili hedefler, statü, toplum önündeki duruşunuz, ev ve aile hayatıyla  ilgili alandır. Yıl genelinde bu konularla ilgili gelişmeler oldukça hız kazanacaktır. Satürn, 2.5 yıl bu alanda kalacak olup, yeni düzenlemeler getirecektir. Jüpiter ise yıl genelinde kariyer ve statü alanınızda hareket edecektir. 

 

Jüpiter, yeni imkanlar ve fırsatlar sunar, büyüme ve gelişmeyle alakalıdır. Tıpkı yeğenini şımartan dayı gibidir. ☺ ziyaret ettiği alanla ilgili fırsatlar, imkanlar, genişleme getirir. 

Karmanın lordu olan ve büyük öğretmen de denilen Satürn;  Bulunduğu alanda adeta yeniden yapılanma getirir. Bunun için disiplin ister, sorumluluk alınmasını ister, hayatınızı disipline etmenizi ister. Aynı zamanda otoriteyi sembolize eder. 

 

Dolayısıyla bu yıl kariyeriniz ve statünüzle ilgili yeni iş başlangıçlarının olması mümkün olabilir. Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Daha önce hiç tecrübe etmediğiniz farklı bir alana yönelebilirsiniz.  Eğer bir işte çalışmıyorsanız, yeni bir iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz.  Veya, halen devam etmekte olan bir işiniz var ise, bazı yeni adımlar atarak mesleki değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bu değişimler sadece kariyerinizle sınırlı kalmayabilir, ortaklıklar ve evlilikler  alanında bir takım değişimler olabilir.  Evlilik de statü ile ilgilidir. Ortaklıklar, evlilik gibi konularda yeni yapılanmalar söz konusu olabilir. Yıl genelinde bu konular oldukça aktif olacağı gibi mücadele ve efor sarfedebilirsiniz.  

 

13 Mayıs tarihinden itibaren Jüpiter kısa bir süreliğine kendini güçlü hissettiği Balık burcuna giriş yapacaktır. 28 Temmuz tarihine kadar Balık burcunda kalacaktır. Daha sonra tekrar Kova burcuna geçerek 28 Aralık tarihine kadar bu burçta kalacaktır.

 

 

13 Mayıs ile 28 Temmuz tarihleri arasında, yani yaz aylarında sosyal çevreniz genişleyebilir, hayalini kurduğunuz hedeflere odaklanabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarınız ve idealleriniz yükselebilir.  Maddi ve manevi konularda desteklenebilirsiniz. Hem duygusal anlamda hem de finans anlamında önemli fırsatları size sunabilir. 

 

Yılın en önemli dinamiklerinin biri de Uranüs’ün sizin burcunuzda yolculuk etmesidir. Uranüs; reform, değişim,  düzene karşı gelen, isyankar, elektrik yükü yoğun, yenilik ve aydınlanma getiren bir gezegendir.   Uranüs 2018 yılında burcunuza geçmiş olup, burcunuzdaki bu yolculuğu 2026 yılına kadar devam edecektir. 

 

2018 yılında burcunuza geçmesiyle birlikte, özellikle ilk 10 günlük dönemde doğanlar daha çok etkilenmişlerdir. Alıştığınız değerlerin dışına çıkmış olabilirsiniz. Meydana gelen olaylar aracılığı ile hayata bakış açınız değişmiş olabilir. 

 

Şu anda ise yılın en önemli dinamiği Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle zıtlaşmalarıdır. Bu zıtlaşma dünya genelinde bir takım toplumsal hareketler yaratabileceği gibi, ekonomik dengelerin de değişebileceği bir süreci içinde bulunuyoruz.  Satürn ve Uranüs’ün bu zıtlaşması yılın en önemli şekillendirici etkisi olacaktır.  Bu zıtlaşma toplumları huzursuz eden bir yapısı vardır. Yapıların ve alışkanlıkların değişmesi kolay değildir. Bu zıtlaşma bu anlamda gerçekten çok kışkırtıcı bir enerji vermektedir. Dünya genelinde dengeler değişecektir.  Biz de Dünya’nın bir parçası olduğumuza göre bireysel hayatımızda da bazı dengelerde köklü değişimler olabilir. Özellikle ilk 10 günlük dönemde doğanların görünümlerinde marjinal bir değişim söz konusu olabilir. Daha özgür ve isyankar davranabilir.  Hayatınızda kırılmalara neden olabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Otoriteye karşı gelebilirsiniz. Kalıpları kırmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden zarar görebilirsiniz. Dolayısıyla naçizane tavsiyem otoriteyi karşınıza almamanızdır. Aldığınız takdirde kariyeriniz ve statünüzle ilgili bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Taşınma ve meslek değişimini bu yıl sizden bekleyebiliriz. İlişkilerinizle ilgili ani beklenmedik durumlar gelişebilir. 

 

Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık ayında daha dikkatli olmanızda yarar var. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir zamandır. Tansiyon, dolaşım bozuklukları görülebilir. Yılın genelinde aile büyükleriyle zaman zaman huzursuz edici durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

 

Bu yıl 4 tutulma yaşayacağız.

26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık tarihlerindeki ikizler ve Yay burçlarında tutulma gerçekleşecektir.

Bu tutulmalar sizin maddi kaynaklar, vergiler, borçlar, alacaklar, paylaşılan değerler, miras gibi konuları gündeminize taşıyacaktır. Kendi yeteneklerinizle para kazanmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızın gelir ve gider dengesini iyi kurmanız gerekebilir. Eğitim alabilir ve kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. 

19 Kasım’daki tutulmanın etkisi sizin  finans konuları, borç ve alacak, vergiler ve kredilerle ilişkilendirilen alanda yapılanmalar olabilir. 

 

19 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak olup, Ocak ayına kadar devam edecektir. Burcunuzun yöneticisi olan Venüs’ün hem finansal konularda dikkatli olmanızı hem de ilişkilerinize yönelik bir takım olumsuzluklara karşı önlem almanızda yarar var. 

 

Rabbim yürüdüğünüz yaşam yolunu her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

2021 yılında İkizler Burcunu neler bekliyor

 

İKİZLER VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR

 

2020 yılı dünya genelinde ve bireysel hayatımızda oldukça sıkıntılı, zorlayıcı, baskı yaratan durumlar, engeller ve kısıtlamalarla geçti. Özellikle geçtiğimiz Haziran ayında Venüs’ün ikizler burcunda retro yapması ile ilişkilerde sıkıntılı süreçleri yaşadınız. Meydana gelen olaylar aracılığı ile derslerimizi aldık. Bırakmayı öğrendik. Hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğrendik. Bizleri hayata bağlayan değerlerimiz ve bakış açılarımız değişti. Bizlere kötü gibi görünen durumlar, aslında tekamülümüz için gerekli olan olaylardı. 

 

Satürn ve Jüpiter Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Kova burcuna geçmesiyle birlikte oldukça  güçlü ve yeni bir dönem olmakla birlikte birçok enerji de değişecektir.  içine girmiş bulunuyoruz. 

 

Kova burcunun sembolize ettiği konular; dijital platformlar, internet, sosyal medya, havacılık, astronomi, astroloji, ekip çalışmaları, medya,basın gibi konular bu yıl çok hareketli olacaktır. 

 

 

Kova burcu siz İkizler burcuna dost bir burçtur. Dolayısıyla bu yılın en şanslı burçlarından birisiniz. 

Jüpiter, yeni imkanlar ve fırsatlar sunar, büyüme ve gelişmeyle alakalıdır. Tıpkı yeğenini şımartan dayı gibidir. ☺ ziyaret ettiği alanla ilgili fırsatlar, imkanlar, genişleme getirir. 

Karmanın lordu olan ve büyük öğretmen olarak adlandırılan Satürn;  Bulunduğu alanda adeta yeniden yapılanma getirir. Bunun için disiplin ister, sorumluluk alınmasını ister, hayatınızı disipline etmenizi ister. Aynı zamanda otoriteyi sembolize eder. 

 

Bu yılki büyük kavuşum sizin 9. evinizde meydana geldi. Dolayısıyla eğitim, akademik kariyer, internet, satış, pazarlama, promosyon, yurt dışı konuları, yabancılarla ilgili işler, hukuk, yayıncılık, medya, uluslar arası ticaret gibi konular hayatınızda hız kazanacaktır. 

 

Yurt dışında eğitim alabilir, kendinizi geliştirebilir ve ufkunuzu genişletebilirsiniz. Şayet  yurt dışına yerleşmeyi planlıyorsanız, bu yıl harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı iş teklifleri alabilirsiniz. Akademik kariyerinizi tamamlayabilir veya   kendinizi geliştirmek adına bir takım eğitimler alabilirsiniz. Hukuksal konularınız çözüme ulaşabilir. İş veya gezme amaçlı seyahatler yapabilir, dijital platformların içinde yer alabilirsiniz.   Jüpiter bir yandan bu fırsatları sunarken, Satürn ise bu konularla ilgili düzenlemeler getirecektir. Kendinizi zorunlu olarak disipline etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir.  Fikir ve düşüncelerinizde özgürleşeceğiniz bir yıl olacaktır. 

 

Bu yılın en önemli dinamiği Boğa burcunda bulunan Uranüs’ün Satürn ile zıtlaşmasıdır. Dünya genelinde toplumsal hareketler, halk isyanları, ekonomik dengelerin değişimine yönelik devrimsel nitelikte olaylar meydana gelebilir.

Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık aylarında bu zıtlaşmayı  daha fazla hissedebiliriz.  

 

Siz değişken bir burçsunuz. Dolayısıyla siz çok fazla bu durumdan etkilenmeyebilirsiniz. Daha ziyade sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlar daha fazla etkileneceklerdir.

 

Şubat, Haziran ve Aralık döneminde yurt dışı konularına yönelik ani iş teklifleri alabilirsiniz. Hukuki bir sorununuz varsa sürpriz bir şekilde nihayete erebilir. Ya da ani iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz. Yine ani bir şekilde yurt dışına yerleşme planları yapabilirsiniz. Vize işlemleriniz hallolabilir. Her halükarda bu dönemlerde ani beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ve tüm bu konular için mücadele edebilirsiniz. Önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz. 

 

Jüpiter 13 Mayıs tarihinden itibaren Balık burcuna kısa bir süreliğine geçecek olup, 28 Temmuz tarihine kadar balık burcunda kalacaktır. Sonra tekrar Kova burcuna geri dönecektir. Bu balık burcundaki kısa seyahatinde kariyerinize yönelik başarı elde edebilir, çeşitli iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sınavınız varsa, başarıyla tamamlayabilirsiniz. İş başvurusu yaptıysanız, olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yaz aylarında kariyerinizle ilgili çok olumlu gelişmelerle karşılaşabilir, kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.

 

Bu yıl dört tutulma meydana gelecek. 26 Mayıs Yay burcunda Ay tutulması,  10 Haziran İkizler burcunda Güneş tutulması  ve 4 Aralık Yay burcunda güneş tutulmaları meydana gelecektir.  

Bu tutulmalar aracılığı ile hayata bakış açınız değişebilir. Gerek evlilik ve gerekse ortaklıklarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle 4 Aralık tutulmanın aracılığı ile bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Veya ortaklıklarla ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz.  İlişki dinamiklerinizin değişebilir.  Kısacası bu tutulmalar evlilik ortaklık konularına belirleyici etkiler getirecektir. Bu güne kadar göz ardı ettiğiniz konular ön plana geçebilir. Dolayısıyla uygulamaya geçebilirsiniz.  

 

Rabbim yürüdüğünüz her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

2021 yılında YENGEÇ  Burcunu neler bekliyor

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

 

Oldukça sert, baskılı ve zor bir 2020 yılını geride bıraktınız. Son iki yıldır gerek ailevi konularda, gerek ilişkilerde ve kariyer alanlarında bir takım engeller, kısıtlamalar ve baskı yaratan durumları yaşadınız.  Aslında geride birçok ders bıraktı. Hiçbir şeyi kontrol edemediğinizi öğrendiniz, inanıp tutunduğunuz değerlerimizi bırakmak zorunda kaldınız. Bırakmayı öğrendiniz. Korkularınızla yüzleştiniz. Kayıplar yaşadınız. Canımız acıya acıya öğrendiniz ve acı çektiğiniz konularda olgunlaştınız.

 

21 Aralık tarihinde Jüpiter ve Satürn Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak, Kova burcuna geçiş yaptılar. 2020 yılına oranla daha rahat enerji akışı olacaktır.  Ama Plüto  2025 yılına  kadar Oğlak burcunda seyrini devam ettirecektir. Dolayısıyla özellikle son 10 günlük dönemde doğanlar (11 Temmuz / 22 Temmuz)  değişim ve dönüşüm gezegeni olan  Plüto’nun etkilerini hissedeceklerdir. 

 

21 Aralık tarihinde gerçekleşen  bu büyük kavuşum yeni bir dönemin başladığı işaretini verdi. Kova burcu dijital platformlar, astroloji, astronomi, havacılık, ekip çalışmaları, yaratıcılık gibi alanları sembolize eder.

 

Jüpiter doğum haritalarında geldiği alanlara bolluk ve bereket, çeşitli fırsatlar, imkanlar, maddi ve manevi destekler, büyüme ve gelişme getirir. 

Büyük öğretmen olarak da bilinen Satürn ise yapıları oluşturur, düzenleme getirir. Engeller, kısıtlamalar getirir. Sınava tabi tutar. 

 

Bu kavuşum sizin 8. evinizde gerçekleşti. Dolayısıyla ekonomi, finans, borç alacak, ödemeler, vergiler, sigortalar, nafaka, krediler, miraslar ve eşle veya ortakla paylaşılan finansal değerler, vergiler metafizik konuları  yıl genelinde hareketli olacaktır. Satürn 8. evinizde  2.5 yıl kalacak olup,  yeni yapılandırmalar getirecektir. Jüpiter ise yıl genelinde bu alanda fırsatlar ve imkanlar sunacaktır. 

Ödemelerle ilgili sorunları kararlı tavrınızla yeniden yapılandırıp, çözümler üretebilirsiniz. Miras konularıyla ilgili gelişmeler olabilir. Partneriniz veya ortağınızla olan ortak paylaşımlarınız olsun veya  vergi, kredi gibi ilgili alanlarda yeni düzenlemeler getirebilirsiniz.  Metafizik veya parapsikoloji konularına yönelik girişimler yapabilirsiniz. 

 

Jüpiter. 13 Mayıs tarihinde kendini iyi hissettiği Balık burcuna kısa bir süreliğine geçiş yapıyor. Yaz aylarında maddi manevi  destekleri görecek olup, rahatlama hissedeceksiniz.  Yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Hem iş, hem tatil amaçlı bol bol gezebileceğiniz bir sürecin içine girebilirsiniz. Genç yengeçler için sınavlarını başarıyla verebilirler. Bu anlamda çok şanslı olacaklardır. 28 Temmuz tarihinden itibaren Jüpiter yine Kova burcuna geçiş yapıp, yıl genelinde 8.evinizde hareket edecektir. 

 

Yılın en önemli dinamiği Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle zıtlaşmalarıdır. Bu durum dünya genelinde bir takım toplumsal hareketler yaratabileceği gibi, ekonomik dengelerin de değişebileceği bir süreci içinde bulunuyoruz.  Satürn ve Uranüs’ün bu zıtlaşması yılın en önemli şekillendirici etkisi olacaktır.  Uranüs’ün toplumları huzursuz eden bir yapısı vardır. Yapıların ve alışkanlıkların değişmesi kolay değildir. Bu   anlamda gerçekten çok kışkırtıcı bir enerji vermektedir. Dünya genelinde dengeler değişecektir.  Biz de Dünya’nın bir parçası olduğumuza göre bireysel hayatımızda da bazı dengelerde köklü değişimler olabilir.

 

Dolayısıyla sizin para ve yatırım konularına çok dikkat etmenizde fayda var. Risk almayın. Gelir gider dengesini kontrol ederek gereksiz harcamalardan uzak durun. İlişkiler ve aşk hayatınızla ilgili konularda gereksiz fevri çıkışlar yaparak bazı arkadaşlarınızla kopmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınıza ilginç sıra dışı kişiler girebilir. İş ilişkilerinde de ani fevri davranışlardan kaçınmanızı öneririm. Bu anlamda gökyüzünün en sert zamanları Şubat / Haziran / Aralık aylardır.  Bu dönemde daha sakin kalmanız, daha güvenli hareket etmeniz yararınıza olacaktır.





 

Bu yıl dört adet tutulma gerçekleşecektir. 26 Mayıs ve 10 Haziran tarihindeki tutulmanın etkisiyle gündelik hayatınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. İş alanınızda yeni düzenlemeler olabilir. İşten çıkma gibi durumlar söz konusu olabilir. Gündelik hayatınızdaki alışkanlıklar değişebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için düzenli beslenmeye özen göstermelisiniz. Evcil hayvan edinelebilir veya var onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Yanınızda uzun yıllardır çalışan yardımcınız ayrılabilir, yeni yardımcı hayatınıza girebilir.  Ayrıca zararlı alışkanlıkları bırakabilirsiniz.

19 Kasım ve 4 Aralık tarihlerindeki tutulmanın etkisi hayatınız üzerinde bir takım kadersel etkiler barındırmaktadır. Bakış açınız değişebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Harcamalara dikkat ederek, gelir gider dengesini korumuş olursunuz. 

 

19 Aralık tarihinde  Venüs Oğlak burcunda retro hareketine başlayacak olup, Ocak ayına kadar devam edecektir.  Bu dönemde evlilik ve ortaklık konularına daha fazla vurgu yapacaktır. Geçmişle bağlantılı kişiler gündeminize gelebilir. Eski partnerler veya eski ortaklıklar gibi. 

 

Rabbim yürüdüğünüz yolu her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

 

 

ASLAN VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

 

2020 yılı dünya genelinde ve bireysel hayatımızda oldukça sıkıntılı, zorlayıcı, baskı yaratan durumlar, engeller ve kısıtlamalarla geçti. Meydana gelen olaylar aracılığı ile derslerimizi aldık. Bırakmayı öğrendik. Hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğrendik. Bizleri hayata bağlayan değerlerimiz ve bakış açılarımız değişti. Bizlere kötü gibi görünen durumlar, aslında tekamülümüz için gerekli olan olaylardı. 

 

2021 yılı önemli enerji değişimleri getirecektir. 21 Aralık 2020 tarihi itibarıyle Satürn ve Jüpiter Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Kova burcuna geçiş yaptı. Böylelikle yeni bir dönem başlamış oldu. Astrolojik olarak çok çok önemli bir işaret..

Kova burcu; teknoloji, bilim, astronomi, astroloji, elektrik, internet, sosyal medya, bilişim  gibi konuları içerir. Dolayısıyla bu konular bütün bir yıla yayılacaktır.

 

Jüpiter, yeni imkanlar ve fırsatlar sunar, büyüme ve gelişmeyle alakalıdır. Ziyaret ettiği alanla ilgili fırsatlar, imkanlar, genişleme, bolluk ve bereket getirir. 

Karmanın lordu olan ve büyük öğretmen olarak adlandırılan Satürn;  Bulunduğu alanda adeta yeniden yapılanma getirir. Bunun için disiplin ister, sorumluluk alınmasını ister, hayatınızı disipline etmenizi ister. Daha iyi gelişmemiz için engeller ve kısıtlamalar getirir. Aynı zamanda otoriteyi sembolize eder. 

Böylelikle bu yıl Jüpiter imkan ve fırsatları sunarken, Satürn ise düzen ve disiplinli hareket etmemizi isteyecektir. 

 

Bu yıl büyük kavuşum sizin 7. evinizde gerçekleşiyor. Böylelikle çok güçlü bir etkiyi hayatınızda hissedeceksiniz.  7. ev evlilikler, ortaklıklar, davalarla ilişkilendirilen alandır. Yıl genelinde bu konular hayatınızda çok aktif olacaktır. Jüpier ilişkilere ve ortaklıklara yönelik imkanlar ve fırsatlar sunarken, Satürn ise yeniden yapılanma ve düzen getirecektir. Evlilikle ilgili ciddi  kararlar  alabilirsiniz. Karşınıza mevki sahibi, olgun kişiler çıkabilir. Ayrıca ortaklık da kurabilirsiniz. Çeşitli anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Dolayısıyla sorumluluklarınız bu alanlarda artabilir. Satürn bu alanınızda 2.5 yıl hareket edecektir. Dolayısıyla bulunduğu alanda önemli yapılanmalar sağlayacaktır. Jüpiter yıl genelinde 7.ev alanınızda olacaktır.

 

13 Mayıs  tarihleri arasında Jüpiter Balık burcuna kısa bir süreliğine giriş yapacak olup, 28 Temmuz tarihinde tekrar Kova burcuna geçiş yapacak ve yıl genelinde Kova burcunda hareket edecektir. Jüpiter 8.evinize girmesiyle birlikte eşten, partnerinizden veya ortaklıktan kaynaklanan maddi kaynaklarla ilgili size rahatlama getirecektir. Yaz aylarında maddi ve manevi anlamda kendinizi çok iyi hissedebileceksiniz. Parasal anlamda oldukça sizi rahatlatacak etkiler mevcut.

 

Yılın en önemli dinamiği Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle zıtlaşmalarıdır. Bu durum dünya genelinde bir takım toplumsal hareketler yaratabileceği gibi, ekonomik dengelerin de değişebileceği bir süreci içinde bulunuyoruz.  Satürn ve Uranüs’ün bu zıtlaşması yılın en önemli şekillendirici etkisi olacaktır.  Uranüs’ün toplumları huzursuz eden bir yapısı vardır. Yapıların ve alışkanlıkların değişmesi kolay değildir. Bu   anlamda gerçekten çok kışkırtıcı bir enerji vermektedir. Dünya genelinde dengeler değişecektir.  Biz de Dünya’nın bir parçası olduğumuza göre bireysel hayatımızda da bazı dengelerde köklü değişimler olabilir.

 

Özellikle bu açının gücünü en çok hissedeceğimiz dönemler Şubat, Haziran Kasım ayının ilk haftası ve  Aralık aylarıdır. 

Sizin 10. ev konuları; yani kariyer ve statünüzle ilgili  bu dönemler oldukça aktif olabilir. Bir takım değişimler ve kırılmalara yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. otoriteyi karşınıza alarak veya fevri düşünmeden davranarak aniden istifa edebilirsiniz. Dolayısıyla bu anlamda daha sakin davranırsanız yararınıza olur. Yoksa zarar görürsünüz. Hiç tecrübe etmediğiniz bir alana yönelebilirsiniz. Şayet bir ortaklığınız varsa, işbirliğini sonlandırabilirsiniz. İyi giden bir ilişkiniz varsa, aniden evlilik kararı alabilirsiniz. Evliliğinizde uzun süredir problemler varsa ve başa çıkamıyorsanız, evliliğinizi yine ani bir şekilde bitirebilirsiniz. Sürpriz bir şekilde karşınıza sizi anlayacak biri çıkabilir. Yine evlilik kararı alabilirsiniz. Bu yıl süprizlere açık bir yıl. Ayrıca bu aylarda sağlığınıza özen göstermeniz gerekir. Yüksek tansiyon, dolaşım bozukluğu gibi rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Mümkün mertebe sakin geçirmeniz dikkat etmeniz gereken süreçlerdir. 

 

Bu yıl 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık tarihinde ikizler Yay aksında tutulmalar gerçekleşecektir. 19 Kasım tarihinde Akrep burcunda bir tutulma meydana gelecektir.

 

Özellikle ikizler ve Yay burcunda olacak tutulmalar aracılığı ile sosyal çevrenizde bir takım değişimler olabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.  Hayalini kurduğunuz hedefler doğrultusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir aşk hayatınıza girebilir. İlişkilere daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Veya varolan bir ilişkiniz varsa, evlilikle ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Evliyseniz, çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili gelişimleriyle ilgili konularda aktif olabilirsiniz.  Çeşitli hobilere yönelebilirsiniz.

 

Yaradan yürüdüğünüz yolu her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA