19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
Astrolog Carmen 2021 yılı ASLAN Burcu

Bir Aslan Yüreğine Koyduysa ;Ne olacaksa olsun der yapar

 

ASLAN VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

2020 yılı dünya genelinde ve bireysel hayatımızda oldukça sıkıntılı, zorlayıcı, baskı yaratan durumlar, engeller ve kısıtlamalarla geçti. Meydana gelen olaylar aracılığı ile derslerimizi aldık. Bırakmayı öğrendik. Hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğrendik. Bizleri hayata bağlayan değerlerimiz ve bakış açılarımız değişti. Bizlere kötü gibi görünen durumlar, aslında tekamülümüz için gerekli olan olaylardı. 

 

2021 yılı önemli enerji değişimleri getirecektir. 21 Aralık 2020 tarihi itibarıyle Satürn ve Jüpiter Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Kova burcuna geçiş yaptı. Böylelikle yeni bir dönem başlamış oldu. Astrolojik olarak çok çok önemli bir işaret..

Kova burcu; teknoloji, bilim, astronomi, astroloji, elektrik, internet, sosyal medya, bilişim  gibi konuları içerir. Dolayısıyla bu konular bütün bir yıla yayılacaktır.

 

Jüpiter, yeni imkanlar ve fırsatlar sunar, büyüme ve gelişmeyle alakalıdır. Ziyaret ettiği alanla ilgili fırsatlar, imkanlar, genişleme, bolluk ve bereket getirir. 

Karmanın lordu olan ve büyük öğretmen olarak adlandırılan Satürn;  Bulunduğu alanda adeta yeniden yapılanma getirir. Bunun için disiplin ister, sorumluluk alınmasını ister, hayatınızı disipline etmenizi ister. Daha iyi gelişmemiz için engeller ve kısıtlamalar getirir. Aynı zamanda otoriteyi sembolize eder. 

Böylelikle bu yıl Jüpiter imkan ve fırsatları sunarken, Satürn ise düzen ve disiplinli hareket etmemizi isteyecektir. 

 

Bu yıl büyük kavuşum sizin 7. evinizde gerçekleşiyor. Böylelikle çok güçlü bir etkiyi hayatınızda hissedeceksiniz.  7. ev evlilikler, ortaklıklar, davalarla ilişkilendirilen alandır. Yıl genelinde bu konular hayatınızda çok aktif olacaktır. Jüpier ilişkilere ve ortaklıklara yönelik imkanlar ve fırsatlar sunarken, Satürn ise yeniden yapılanma ve düzen getirecektir. Evlilikle ilgili ciddi  kararlar  alabilirsiniz. Karşınıza mevki sahibi, olgun kişiler çıkabilir. Ayrıca ortaklık da kurabilirsiniz. Çeşitli anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Dolayısıyla sorumluluklarınız bu alanlarda artabilir. Satürn bu alanınızda 2.5 yıl hareket edecektir. Dolayısıyla bulunduğu alanda önemli yapılanmalar sağlayacaktır. Jüpiter yıl genelinde 7.ev alanınızda olacaktır.

 

13 Mayıs  tarihleri arasında Jüpiter Balık burcuna kısa bir süreliğine giriş yapacak olup, 28 Temmuz tarihinde tekrar Kova burcuna geçiş yapacak ve yıl genelinde Kova burcunda hareket edecektir. Jüpiter 8.evinize girmesiyle birlikte eşten, partnerinizden veya ortaklıktan kaynaklanan maddi kaynaklarla ilgili size rahatlama getirecektir. Yaz aylarında maddi ve manevi anlamda kendinizi çok iyi hissedebileceksiniz. Parasal anlamda oldukça sizi rahatlatacak etkiler mevcut.

 

Yılın en önemli dinamiği Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle zıtlaşmalarıdır. Bu durum dünya genelinde bir takım toplumsal hareketler yaratabileceği gibi, ekonomik dengelerin de değişebileceği bir süreci içinde bulunuyoruz.  Satürn ve Uranüs’ün bu zıtlaşması yılın en önemli şekillendirici etkisi olacaktır.  Uranüs’ün toplumları huzursuz eden bir yapısı vardır. Yapıların ve alışkanlıkların değişmesi kolay değildir. Bu   anlamda gerçekten çok kışkırtıcı bir enerji vermektedir. Dünya genelinde dengeler değişecektir.  Biz de Dünya’nın bir parçası olduğumuza göre bireysel hayatımızda da bazı dengelerde köklü değişimler olabilir.

 

Özellikle bu açının gücünü en çok hissedeceğimiz dönemler Şubat, Haziran Kasım ayının ilk haftası ve  Aralık aylarıdır. 

Sizin 10. ev konuları; yani kariyer ve statünüzle ilgili  bu dönemler oldukça aktif olabilir. Bir takım değişimler ve kırılmalara yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. otoriteyi karşınıza alarak veya fevri düşünmeden davranarak aniden istifa edebilirsiniz. Dolayısıyla bu anlamda daha sakin davranırsanız yararınıza olur. Yoksa zarar görürsünüz. Hiç tecrübe etmediğiniz bir alana yönelebilirsiniz. Şayet bir ortaklığınız varsa, işbirliğini sonlandırabilirsiniz. İyi giden bir ilişkiniz varsa, aniden evlilik kararı alabilirsiniz. Evliliğinizde uzun süredir problemler varsa ve başa çıkamıyorsanız, evliliğinizi yine ani bir şekilde bitirebilirsiniz. Sürpriz bir şekilde karşınıza sizi anlayacak biri çıkabilir. Yine evlilik kararı alabilirsiniz. Bu yıl süprizlere açık bir yıl. Ayrıca bu aylarda sağlığınıza özen göstermeniz gerekir. Yüksek tansiyon, dolaşım bozukluğu gibi rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Mümkün mertebe sakin geçirmeniz dikkat etmeniz gereken süreçlerdir. 

 

Bu yıl 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık tarihinde ikizler Yay aksında tutulmalar gerçekleşecektir. 19 Kasım tarihinde Akrep burcunda bir tutulma meydana gelecektir.

 

Özellikle ikizler ve Yay burcunda olacak tutulmalar aracılığı ile sosyal çevrenizde bir takım değişimler olabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.  Hayalini kurduğunuz hedefler doğrultusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir aşk hayatınıza girebilir. İlişkilere daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Veya varolan bir ilişkiniz varsa, evlilikle ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Evliyseniz, çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili gelişimleriyle ilgili konularda aktif olabilirsiniz.  Çeşitli hobilere yönelebilirsiniz.

 

Yaradan yürüdüğünüz yolu her daim aydınlatsın ve parlatsın.

Sevgiler

Carmen 

 
 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA