23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Neveser Gerginok’tan yeni single: Yanımdaki Sevgilim

“Zamansız Akşamlar" adlı eseriyle, müzikseverlerin gönlünde taht kuran Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Neveser Gerginok, "Yanımdaki Sevgilim" adlı yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

 
“Zamansız Akşamlar" adlı eseriyle, müzikseverlerin gönlünde taht kuran Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Neveser Gerginok, "Yanımdaki Sevgilim" adlı yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.
 
Kendi bestelerinin yanısıra seslendirdiği eserlerle de müzik dünyasına damga vuran Neveser Gerginok, alaturka ezgilerden oluşan "Yanımdaki Sevgilim" şarkısı ile 2021'e iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.
 
Kuzey Yapım etiketiyle dijital platformlarda yerini alan "Yanımdaki Sevgilim"in sözleri Güzide Füsun Arkış'a, müziği Ömer Öcal'a ait. Mix mastering’ini Candar Köker’in yaptığı şarkının İstanbul stüdyolarında çekilen nostaljik klibinin yönetmenliğini de Candar Köker üstlendi.
 
Yeni şarkısına çok güvenen başarılı sanatçı, "Yanımdaki Sevgilim' gençlere alaturkayı sevdirecek" dedi.
 
Neveser Gerginok hakkında:
 
İstanbul’da doğan Neveser Gerginok müzisyen bir ailenin kızıdır. Babası Necdet Gerginok, değerli bir musiki hocasıdır. Bu sebeple küçük yaşlarda başlayan müzik eğitimi, İTÜ Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'ne kadar uzanmıştır. Bu bölümü birincilikle bitirdiği için doğrudan yüksek lisansa geçiş hakkı kazanan Gerginok, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ileri icra tekniği branşında yüksek lisansını tamamlamıştır. İstanbul Radyosu'nun açtığı sınavı kazanarak 4 yıl burada görev yapmış ve canlı yayınlara katılmıştır. Gökhan Kırdar’ın Loopus adlı şirketinin sanatçısı olduğu yıllarda birçok dizi ve filmde beste, söz ve yorumlarıyla katkıda bulunmuştur. Bugüne kadar birçok ünlü sanatçının albümlerinde back vokal olarak yer almıştır. Zamansız Akşamlar isminde bir solo albümü ve bir çok Türk Sanat Müziği arşiv albümü vardır. TRT de Dünyanın Türküsü,Lacivert adlı programlarda saz ve ses sanatçısı olarak yer almıştır. Halen Kadıköy Belediyesi bünyesinde koro şefliği ve şan hocalığı yapmaktadır.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA