23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Ayhan Taylan, "Sensiz Yaşamıyorum" dedi

Müslüm Gürses’in yıllar önce seslendirdiği "İsyanlardayım" şarkısıyla müzik dünyasına başarılı bir giriş yapan, ardından ikinci teklisini Aysun Taşçeşme ile "Hoşgeldin Seni Sevmek Ne Güzel" isimli şarkısına klip çekerek adından söz ettiren Ayhan Taylan, şimdi de bambaşka bir tarzla sevenlerinin karşısına çıktı.

 

Müslüm Gürses'in yıllar önce seslendirdiği "İsyanlardayım" şarkısıyla müzik dünyasına başarılı bir giriş yapan, ardından ikinci teklisini Aysun Taşçeşme ile  "Hoşgeldin Seni Sevmek Ne Güzel" isimli şarkısına  klip  çekerek adından söz ettiren Ayhan Taylan, şimdi de bambaşka bir tarzla sevenlerinin karşısına çıktı. Sanatçı bu kez Karadeniz ezgilerinden oluşan  “Sensiz Yaşayamıyorum”u kendi firması A&T Müzik etiketiyle severleriyle buluşturdu.

BESTE FABRİKATÖRÜ

Aslen Trabzonlu olan Ayhan Taylan, ilkokuldan sonra eğitim için gittiği Almanya'da bir yandan okuluna devam ederken, bir yandan da musiki cemiyetinde şan ve solfej dersleri aldı. Müziğe olan tutkusu gün geçtikçe artan sanatçı, şarkı sözleri yazıp, beste yapmaya başladı. Bugüne kadar 74 esere imza atan Ayhan Taylan, aynı zamanda ud ve cümbüş enstrümanları  çalıyor. 

MÜZİK EKMEK VE SU GİBİ

Müziğin kendisi için ekmek ve su gibi bir ihtiyaç olduğunu dile getiren başarılı sanatçı, "Allah ilham verdiği sürece, şarkı sözü yazıp, beste yapmaya devam edeceğim. Müzikle yaşayıp müzikle kalmaya ve müziğin içinde var olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

SEZEN AKSU ŞARKISI  OKUYACAĞIM

Taylan,  "Çalışmalarına  başladığım bir Sezen Aksu şarkısına  hazırlanıyorum. Kısa zamanda müzisyen arkadaşlarımla stüdyoya girip şarkıyı tamamlamayı planlıyorum . Müzik kariyerimde Orhan Gencebay şarkısı da okumayı çok istiyorum. Kendi  bestelerim, yeni eserler, hit olmuş şarkılar da projelerimin içerisinde… Ahmet Selçuk İlkan, Orhan Gencebay ve Selami Şahin her zaman idolüm olmuştur. Böyle başarılı ve yetenekli sanatçılar ile çalışmış olmaktan her zaman gurur duydum ve de duyacağım, kendimi bunun için çok şanslı hissediyorum. Pandemi falan dinlemeyip bu zorlu süreçte söz ve beste çalışmalarıma devam ettim. İnşallah ulus ve dünya olarak bu kötü günleri geride bırakacağımız sağlıklı günlerimiz olacak" dedi.

"Sensiz Yaşamıyorum" dijital platformlarda yerini aldı.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA