19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
BAŞKAN ZEYDAN KARALAR, “MÜZİK HİÇ SUSMASIN.”

Büyükşehir müzisyenlerin derdine derman olmak için kolları sıvadı Başkan Zeydan Karalar, zor günler yaşayan müzisyenlerin sorularını çözmek için çalışacaklarını kaydetti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, salgın sürecinde mağdur olan müzisyenlerle buluştu, sorunlarını dinledi, kötü günlerden çıkış için olanaklar doğrultusunda destek verileceğini söyledi.

 

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Adana Uluslararası Müzisyenler ve Ses Sanatçıları Derneği’nin üyeleriyle buluşan Adana Büyükşehir Başkan Zeydan Karalar, toplumun her kesiminin birlikte, tek vücut gibi hareket ederek kötü günlerden en az zararla çıkabileceğini belirtti.

HALKIMIZ İÇİN CANIMIZI DİŞİMİZE TAKIP ÇALIŞIYORUZ

Bir yıldır yaşanan salgın sürecinde toplumun dezavantajlı kesimlerine olanakları oranında destek olduklarını kaydeden Başkan Zeydan Karalar,  “Pandemiyi en hasarsız şekilde atlatmak için devletimizin olduğu gibi CHP’li belediyeler de çok çaba harcadı. Bu süreçte CHP’li belediyeler, toplumun her kesiminden olumlu tepki alan çok iş başardı. Biz de devletin bir parçasıyız ve halkımız adına her zaman canımızı dişimize takıp çalışırız” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞARAK BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Devraldıkları olumsuz mali tabloya büyük şansızlıkların eklendiğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Göreve geldiğimizde belediyenin borcunun hangi boyutta olduğunu herkes biliyor. Biz bu borcu nasıl azaltacağımıza dair çalışırken pandemi başladı, gelirlerimiz yarıya, giderlerimiz 2 katına çıktı. Hayatımın hiçbir döneminde görmediğim bir işsizliği yaşıyoruz ama biz daha çok çalışarak bunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

SORUNLAR DAYANIŞMA İLE HALLOLACAK

Toplantıya katılan CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi da konuşmasında toplumu etkileyen büyük bir ekonomik sıkıntının var olduğunu belirterek, CHP iktidarında toplumun her kesiminin sorunları dayanışma içerisinde çözeceğini ifade etti.

 

Müzisyenler adına ise Dernek Başkanı Serdar Tatlıcı ve Veysel Başözdeş, evlerine ekmek götüremez hale geldiklerini dile getirdiler.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA