23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Türkiye’nin Kadife Sesi Aygün Karadoğan Yeniden TSM Dedi

En son çıkardığı bir Sezen Aksu klasiği olan "Tükeneceğiz"le ortalığı kasıp kavuran kadife ses Aygün Karadoğan, bu sefer "Yeniden TSM" diyerek bir Türk Sanat Müziği eseri seslendirdi.

 

En son çıkardığı bir Sezen Aksu klasiği olan "Tükeneceğiz"le ortalığı kasıp kavuran kadife ses Aygün Karadoğan, bu sefer "Yeniden TSM" diyerek bir Türk Sanat Müziği eseri seslendirdi. Sanat Güneşi'miz Zeki Müren'den dinlemeye alıştığımız "Gözlerin Doğuyor Gecelerime" adlı parçayı seslendiren Karadoğan, hayranlarına ters köşe yaparak bir hayli şaşırttı. Sözleri Halit Çelikoğlu'na, müziği Yusuf Nalkesen'e, editörlüğü Median Müzik Edisyon'a ait şarkının düzenlemesini üstlenen isim ise Burak Vural oldu. Yönetmen koltuğunda Aygün Bal ve Atakan Yılmaz birlikte oturdu.

Yeni şarkısı hakkında konuşan Aygün Karadoğan, "Sanat müziği eserini sanat müziği gibi okumak gerekiyor. Tane tane, anlaşılır halde, Türkçe'mizi düzgün kullanarak ve hakkını vererek, üstatlarımızı incitecek nağmelere gerek duymadan, şarkının temel duygusunu deforme etmeden söylememiz lazım. Dolayısı ile çok özen gösterdiğimiz tüm değerli eserlerimiz gibi formata sadık kalmaya çalıştık. Aslında baktığınız zaman çok hassas bir alan TSM. Bazı yeni düzenlemelerde farklı yorumlar yapıldığında şarkının formatı ve vermek istediği duygu amacını maalesef ki aşıyor. Sonuçta ben ve ekip arkadaşlarım misyon olarak bu güzel TSM eserlerini ilk günkü okunuş hissiyatıyla ve hassasiyetiyle yeni nesile ulaştırmayı hedef belledik. Tarihi eserlerde olduğu gibi şarkılarda da restorasyon pek hoş durmuyor. Bu sebeple şarkının dokusuna müdahale etmemeye çalıştık. Bir de eserimiz rahmetli Sanat Güneşi'miz Zeki Müren'e mal olmuş olmuş bir klasik olunca hassasiyetimiz daha da ön plana çıktı. Stratejik planlama ekibimiz reklam ve pr ajansı ile şarkımızın konseptini oluşturmak adına epey bir uğraş verdik. Klibimizin senaristi yönetmeni ve görüntü yönetmeniyle birlikte eski Türk filmi tadında bir projeyle karşınıza çıkmak istedik. Bu bağlamda Beykoz Kundura Fabrikası Platoları'ndaki eski gazino ortamı stüdyosunu kullandık. Önceden sosyal medya ekibi ve visual designer partnerimizle eski İstanbul dokusunu ön plana çıkarmak istedik. Klibimizin çekimlerimizde eskinin özlemini ve anılarımızı tekrar canlandırmak adına gazeteci çocuk figürü (Kaan Karadoğan (10) ve siyah beyaz anılarımızda saklı olan sanatçı posterlerini gün yüzüne çıkarmak istedik."

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA