23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Betül ile müzik kariyerini konuştuk

Yeni single çalışması ’Kaybolsak Sonsuza" ile adından söz ettirmeyi başaran Betül, yeni çalışmalarını daha kısa aralıklarla müzikseverlerle buluşturacağını söylüyor.

 

Yeni single çalışması 'Kaybolsak Sonsuza" ile adından söz ettirmeyi başaran Betül, yeni çalışmalarını daha kısa aralıklarla müzikseverlerle buluşturacağını söylüyor.

 

- "Döner Başım" adlı ilk şarkınız çok ses getirmişti. Yeni çıkan şarkınızın veya daha sonra çıkaracağınız şarkılarınızın onun gölgesinde kalacağından endişe ettiğiniz oldu mu?

 

Hayır endişem olmadı, çünkü yazdığım ve besteledigim her şarkının farklı bir hikayesi ve enerjisi var. Benim için önemli olan, dinleyenlere bu enerjiyi geçirebilmek ve dinleyenlerin şarkılarımdan keyif almaları.

 

- İlk şarkınız "Döner Başım"dan bu yana müzikal açıdan nasıl bir değişim geçirdiniz?

 

Aslında yayınladığım şarkılarımın hepsi enerjik pop şarkıları ama tabii ki sound olarak değişiklikler var. Döner Başım daha oryantal elementler barındırırken, Kaybolsak Sonsuza’yı daha modern elektronik pop tarzında tasarladık.

 

- Son zamanlarda en çok hangi grupları veyahut şarkıcıları çok sık dinliyorsunuz?

 

Dünya’da sevilen birçok şarkıcıyı dinliyorum aslında, Dua Lipa ve Bruno Mars önceliğim oluyor. Pozitif ve enerjik şarkıları çok seviyorum, ama zaman zaman Sezen Aksu şarkılarıyla da hüzünlendiğim olmuyor değil.

 

- Sizin için hiç bir şekilde eskimeyecek 3 grup ve 3 şarkısı neler?  

 

Destiny’s Child ve şarkıları Survivor, Say my Name, Lose my Breath

 

- Eğer bir müzik türü olsaydınız sizi hangi tür en iyi tarif edebilirdi?

 

Pop müziği benim için vazgeçilmez çünkü kendimi en iyi ifade edebildiğim tarz da aynı zamanda. Hem eğlenceli, hem bağımsız.

 

- Müziğin sizdeki yeri nedir, neden şarkı söylüyorsunuz?

 

Müziğin bendeki önemi aslında bebeklik yaşlarımdan geliyor. Kendimi bildiğimden bu yana şarkı söylüyorum, ailemin bunda etkisi de çok büyük tabii ki. Evimizde müzik hiç bir zaman eksik olmazdı, ki hala öyle. 😊  Kendimi en rahat şekilde ifade edebildiğim ve duygularımı aktarabildiğim bir araç benim için ve her zaman iyileştirici.

 

- Türkiye'de konser yapma gibi bir planınız var mı?

 

Pandemiden dolayı bazı planladığımız konseler maalesef iptal oldu. Gelecek için ama tabii ki seve seve Türkiye'de konser vermek isterim. Türkiye’deki konserler de zaten bir başka güzel oluyor 😊

 

- Son olarak bizim eklemeyi unuttuğumuz, sizin söylemek istediklerinizi alabilir miyiz?

 

Öncelikle çok teşekkür ederim, benimle bu röportajı gerçekleştirdiğiniz için. Soruları keyif alarak yanıtladım. Dinleyicilerime çok teşekkür ederim, yeni şarkılarımın da müjdesini sizin aracılığınızla vermek isterim.

Herkese başta sağlık olmak üzere güzel dileklerimi sunuyorum, müzikle kalın…

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA