23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Seher Onay’ın sunduğu Dokun Hayata’nın konuğu “Şahverdi Ali Eren’di

Özel konu ve konuklarıyla Dokun Hayata programında izleyenlerle buluşan Seher Onay, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Şahverdi Ali Eren’i ağırladı.

 
Özel konu ve konuklarıyla Dokun Hayata programında izleyenlerle buluşan Seher Onay, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Şahverdi Ali Eren'i ağırladı.
 
Diziler ve Kültür & Sanat hakkında konuşmalar gerçekleştirilen programda ünlü oyuncu Şahverdi Ali Eren'in Savaşçı dizisine başlama ve karakter rollerinin uzamasıyla ilgili süreçten söz edildi. Şahverdi Ali Eren açıklamalarında; " Öncelikle kötü karakter dediğimiz, anlatılan hikayenin karşı görüşü yani antikarakter olarak projeye dahil oldum ve 6-7 bölüm sonrasında öldürüleceğimi biliyordum. Özellikle söylenmese bile ordaki hikaye çoğu zaman böyle sonuçlanır. Ancak yönetmenimiz Murat Saraçoğlu'nun bana doğaçlama yapmam konusunda izin vermesiyle hikayem de orda başladı. İlk olarak gülüş yani normalde ben öyle gülmüyorum ancak karakterin gülüşünü annemden aldım ve bu da yönetmenin çok hoşuna gitti. Sonrasında yavaş yavaş doğaçlamalarla ilave espriler yaptım, oradaki o ayrıntıyı ve farklılığı gören değerli senaristlerimiz benim üzerime tekrar komik sahneler yazılmaya başlandı. Daha sonrasında ise bir sahneyi duygusal şekilde oynayarak duygusal derinliği de ortaya çıkardım, kötü karakter olmasına karşın duygusal derinliği senaristler ve yönetmene vermemden dolayı biraz bu yöne doğru evrilmeye başlandı. Seyfinin devam edebilmesi için kırılma noktası gerçekleşti ve Seyfi iyi tarafa doğru döndü. " ifadelerine yer verdi.
 
Sunucu Seher Onay da açıklamalarında" Aslında Seyfi karakterine çok fazla mesaj yüklendi, Seyfi Savaşçı'nın yumuşak yüzüydü" ifadelerine yer verdi.
 
Tiyatro oyunlarına da değinen ünlü oyuncu Şahverdi Ali Eren, Karmakarışık adlı oyunu Çiğli'de sahnelediklerini ve aynı zamanda pek çok oyunun çalışmalarına başladıklarını ve diğerlerini pandemiden dolayı sahneleyemediklerini ifade eden ünlü oyuncu Şahverdi Ali Eren tiyatro çalışmalarına da devam ettiklerini ifade etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA