23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
BAŞKAN SEÇER, ‘EXPO 2021 HATAY LANSMANI’NA KATILDI

EXPO 2021 HATAY YAPILAN LANSMANLA TANITILDI

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘EXPO 2021 Hatay Lansmanı’na katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanlarının katıldığı lansmanda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de ‘Mersin Bahçesi’ ile yerini alacağı EXPO 2021 Hatay tanıtıldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘EXPO 2021 Hatay Lansmanı’na katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de ‘Mersin Bahçesi’ ile yerini alacağı EXPO 2021 Hatay geniş bir katılımla tanıtıldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu havalimanında karşılandı

Başkan Seçer, Hatay Havalimanı’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Ok tarafından çiçeklerle karşılandı. İstanbul’a dönmek için Havalimanı’nda olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Seçer, ardından Hatayspor-Fenerbahçe maçını izledi. Maçın ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için protokol ile birlikte Havalimanı’na geçen Başkan Seçer, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu karşıladıktan sonra EXPO 2021 Hatay’ın Antakya Alanı’na geçti.

EXPO 2021 Hatay Antakya alanı Medeniyetler Bahçesi’nde gerçekleştirilen lansmana; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Fethi Açıkel ve Ali Öztunç, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda katılımcı yer aldı.

EXPO 2021 Hatay tanıtıldı

Lansman saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, EXPO 2021 Hatay’ın tanıtım filmi ile devam etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve EXPO Genel Sekreteri İhsan Çakar tarafından EXPO 2021 Hatay sunumu yapıldı.

Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş konuşma yaptı. Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş tarafından Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na günün anısına tablo hediye edildi.

Lansman, 3 semavi dinden 6 farklı medeniyetin müzikleri ve öykülerinin harmanlandığı ‘Medeniyetler Korosu’ konseri ile devam etti.

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA