23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
MERSİN BÜYÜKŞEHİR YOLLARI ASFALTLIYOR, VATANDAŞLAR TOZDAN KURTULUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, havanın ısınmasıyla birlikte özellikle kırsal mahalle yollarında asfalt çalışmalarına ağırlık verdi.

 

Erdemli ilçesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında ekipler, mahalle yollarında ve yerleşim yerlerini birbirine bağlayan grup yollarında toplam 4 bin 520 metre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Yöre halkının hayvanları tozdan kurtuldu

Erdemli’de uzun yıllardır çözüm bekleyen ve bölgede yaşayan vatandaşlar için sorun oluşturan yollarda faaliyetlerine devam eden ekipler, Karaahmetli mahallesi ile Ağlıca mevkii arasındaki 2 bin 750 metre uzunluğundaki yolda çift kat sathi kaplama asfalt çalışması yaptı. Özellikle hayvancılık ve tarımsal üretimle uğraşan bölge halkı yıllardır tozdan şikayetçiydi. Yoldan dolayı yıllardır hem kendileri hem hayvanları hem de ürünleri toz olan bölge sakinleri, yapılan çalışma sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş oldu.

“Başkanımız geldi, yollarımız asfalt oldu”

Karaahmetli Mahallesi’nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Sarıkeçili Yörüklerinden Ahmet Bakırcıoğlu, toprak yoldan dolayı uzun yıllardır sıkıntı çektiklerini belirterek, “Uzun yıllardır tozdan rezil olduk, bir yer görünmüyordu. Allah razı olsun Başkanımızdan. Yollarımız yapıldı. Burada çamaşırlarımız, mallarımız toz oluyordu. Tozdan hasta olduk. Üstümüz başımız batıyordu. Başkanımız geldi, yollarımız asfalt oldu” dedi.

“Mallarımız gerçekten rahatladı, toz duman olmaz oldu”

Emrah Bakırcıoğlu ise yolun yapılmasından duyduğu memnuniyeti, “Allah razı olsun Vahap Başkanımızdan. Yollarımıza asfalt döktü. Mallarımız gerçekten rahatladı, toz duman olmaz oldu” cümleleriyle ifade etti.

Kocahasanlı ve Kargıpınarı’nda asfalt çalışması yapıldı

Kocahasanlı Mahallesi Sahil Caddesi’nde 620 metre, Turgut Özal Caddesi’nde 750 metre ve Kargıpınarı Mahallesi Kargıpınarı Caddesi’nde 400 metre uzunluğundaki yolda da sathi kaplama asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaları hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Kentin ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla asfalt sezonunda kırsal mahallelerde yoğun mesaiyle çalışacak olan ekipler, gerek şehir merkezine doğru akan bağlantı yolları gerekse de mahalle yollarında çalışmalarına plan ve program çerçevesinde devam edecek.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA