23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
TARSUS’TA İLK KEZ BİR YOL 3 ŞERİTLİ DURUMA GETİRİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in vizyoner projeleriyle, kentlerin daha yaşanılabilir olması için önemli bir unsur olan ulaşım altyapısının güçlenmesi için, kapsamlı çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Sorunlu yol, konforlu duruma getiriliyor

Tarsus’un kuzey bölgesinde ve konutlaşmanın hızla arttığı Atatürk Mahallesi’nin sınırı durumunda olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Turalı kavşak ile Gazi Paşa Bulvarı kavşağı arasında kalan 2 kilometrelik kısımda, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan yol genişletme ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Tarsus trafiğinde bir ilk gerçekleştiriliyor

Tek yön gidiş-geliş olması nedeniyle özellikle yaz aylarında trafik sıkışıklığı yaşanan ve hatta kazalarında yaşandığı yol, modern şekilde yeniden yapılandırılıyor. Tarsus kent ulaşımında ilk kez bir yol 3 şerit gidiş-geliş duruma getirilerek, bisiklet yolu da ekleniyor. Orta refüjde yer alacak yolun genişliği ise 35 metre olacak.

Kentin yeni genişleme bölgesi olan ve Tarsus Üniversitesi’nin hemen yakınında bulunan yol yapım faaliyeti kapsamında Büyükşehir ekipleri, toplamda 15 bin metreküp taş duvar örme, 60 metre menfez, 50 bin metreküp yarma ve 60 bin metreküp dolgu işlemini yerine getiriyor.

“Tamamen çağa ayak uydurmuş bir yol olacak”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde görevli İnşaat Mühendisi Murat Olgaç, “Özellikle kentin kuzeye doğru büyümesiyle birlikte vatandaşların da yoğun olarak tercih ettiği bu yol, yıllardır bakımsız ve atıl durumdaydı. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak burada çalışmalarımızı başlattık ve hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu yol Turalı kavşaktan başlayıp, Gazipaşa Bulvarı sonunda Takbaş girişine kadar toplamda 2 kilometrelik bir alanda, imar genişliğini 35 metreye kavuşturacağız. Çalışmalar tamamlandıktan sonra da tamamen çağa ayak uydurmuş bir yol olacak. 3 şerit gidiş-geliş, orta refüj ve bisiklet yolu da olacak” diye konuştu.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA