09:32  HUMAY HASANOVA’DAN ANLAMLI KİTAP  13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ 
 
BAŞKAN SEÇER’DEN ZABITA PERSONELİNE İADE-İ ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Zabıta Haftası dolayısıyla geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Zabıta Dairesi Başkanlığı personeline iade-i ziyarette bulundu.

 

Başkan Seçer, “Vatandaşla yüz yüze hizmet veren birimlerimiz, benim aslında bir anlamda temsilcim ve yüzüm oluyor” dedi. Başkan Seçer ziyarette ayrıca; Mersin halkına daha iyi hizmet verebilmek adına, Yeni Hal’in orada yer alan yeni binaya taşınacaklarının da müjdesini verdi.

Seçer: “Zabıta Dairesi yeni yerine taşınacak”

Gerçekleştirilen ziyarette; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu, şube müdürleri ve zabıta personeli yer aldı.

Zabıta Dairesi Başkanlığı bahçesinde personel ile sohbet eden Başkan Seçer, “Zabıta Dairesi’ne iade-i ziyarette bulunduk. Bir zabıta memurunun sokaktaki vatandaşa davranışının, tebessümünün, kılık kıyafetinin, sokakta Belediye Başkanı’nı yansıtan görüntüler olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Personel ile çalışma koşulları ve binanın fiziki koşulları hakkında da konuşan Başkan Seçer, Yeni Hal’in orada yer alan yeni binaya da, Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın en kısa zamanda taşınacağını duyurdu.

“Sizler aslında benim temsilcim ve yüzümsünüz”

Zabıta personeli ile sohbetinde, önemli olanın vatandaşa nezaketli davranmak olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, saygı ve sevgi çerçevesinde hizmet etmenin önemine değindi. Başkan Seçer, “Verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Mutlaka bundan sonra da, güzel işleri hep beraber yapacağız. Vatandaş geliyor, işi oluyor; bizim için önemli olan vatandaşa nezaketli davranmak. Her zaman söylüyorum. Vatandaşla yüz yüze hizmet veren birimlerimiz, aslında bir anlamda benim temsilcim ve yüzüm oluyor. Yani o insana saygısız davrandığınız zaman, aslında ben saygısız davranmış oluyorum. Bunu bilmenizi istiyorum. Vatandaşa her şeyden öte saygı, sevgi çerçevesinde hizmet etmek gerekir. Biliyorum, yaptığınız iş kolay değil. Herkes size farklı bir psikoloji ile farklı bir atmosferde geliyor, ama siz hepsini sönümlendirmek zorundasınız. Zaten bu eğitimleri de alıyorsunuz” dedi.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA