09:32  HUMAY HASANOVA’DAN ANLAMLI KİTAP  13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ 
 
TARSUS’TA ULAŞ VE DEDELER MAHALLESİ ARASI YOL ASFALTLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, tarımsal üretim faaliyetlerinin yoğun olduğu bölgelerde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Başta bağcılık olmak üzere, zeytincilik ve sert çekirdekli meyve üretiminin de yoğun olarak yapıldığı Tarsus’a bağlı Dedeler Mahallesi ile Ulaş Mahallesi arasında kalan ve bozuk zemini nedeniyle şikayetlere neden olan yol, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmaları neticesinde, çift kat sathi asfalt ile kaplandı.

Yaz aylarında yine kırsalda yer alan Akçakocalı Mahallesi ile Çevreli Mahallesi grup yolunda, Pirömerli Mahallesi ile Karadiken Mahallesi grup yolunda, Keşli Mahallesi ile Sanlıca Mahallesi grup yolunda, Boğazpınar bölgesinde ve daha birçok noktada zorlu doğa şartlarına rağmen başarılı şekilde yol yapım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 5 km uzunluğundaki Ulaş Mahallesi ile Dedeler Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda da, önce zemin düzenleme ve ardından çift kat sathi serim faaliyetini tamamladı.

“Uzun süredir ihmal edilen yolumuz yapıldı”

Zeytinde hasat döneminin başladığını vurgulayan Ulaş Mahallesi Muhtarı Gazi Ulaş, “Gördüğünüz gibi üzümlerimiz var, zeytinlerimiz var. Zeytinde hasat dönemi başladı. Yolumuz uzun süredir kötü durumdaydı. Şu anda yolumuzun yapımı ve asfaltlama işlemi tamamlandı. Başta Vahap Seçer Başkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA