13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA MUTLULUK VEREN ŞENLİKLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, toplumun tüm kesimlerini kapsayan sosyal etkinlikleri devam ediyor. Sıcak yaz günlerinde kırsal mahallelerde bulunan çocukların keyifli dakikalar yaşamasını sağlayan ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinlikleri, büyük beğeni topluyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde, değişik ikramların yapıldığı ve çocuklara hediyelerin de dağıtıldığı ‘Her Köy Bizim Köyümüzdür’ sloganıyla gerçekleşen programlar, Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerde coşkuyu üst seviyeye çıkartıyor. Drama atölyesinden çocuk tiyatrosuna, yüz boyama atölyesinden sosis balon atölyesine, interaktif danstan geleneksel oyunlara kadar dolu dolu geçen programlardan çocuklar büyük keyif alıyor. Çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çeken şenlik programlarındaki etkinliklere zaman zaman dahil olan anne ve babalar da bu keyfe ortak oluyorlar.

Havalar çok sıcak olduğu için akşam serinliğinde düzenlenen programlar, bugüne kadar Tarsus’a bağlı Karakütük, Pirömerli, Ardıçlı, Karadiken, Meşelik, Kızılçukur ve Keşli Mahallelerinde gerçekleştirildi. ‘Her Köy Bizim Köyümüzdür’ etkinlikleri, program dahilinde birçok noktada daha çocuklarla buluşacak.

Muhtar Aslan: “ ‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ programına çok önem veriyoruz”

Ardıçlı Mahallesi Muhtarı Duran Ali Aslan, “Bizlere bu imkanı verdiği için Başkanımız Vahap Seçer’e ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. ‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ programına çok önem veriyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ne güzel eğlendiler. Bu tür programların devamını dilerim” dedi.

Hem çocuklar, hem de aileleri şenlikten memnun

Pirömerli Mahallesi’nden Gözde Demirci, güzel şekilde eğlendiklerini belirterek, “Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla da çok güzel vakit geçirdik. Bunların hepsini yaptığı için Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocuklarının etkinlikte mutlu olduğunu kaydeden annelerden Kafiye Işık, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ederiz. Çocuklar için çok güzel oldu. Çocukları sevindiren kek, limonata gibi ikramlıklar için de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yine etkinliğe katılan annelerden Rahime Dizlek, “Çocuklarımız için iyi oldu, çok eğlendiler. Başkanımıza teşekkür ederiz. Etkinliğimiz ve tiyatrolarımız için de teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Ardıçlı’da okul bahçesinde düzenlenen programa çocuğunu getiren Safiye Coşkun da, “Köylerde böyle etkinliklerin düzenleniyor olması çok hoş. Çünkü çocuklarımızın bu tür etkinliklere katılması ve dağıtılan hediyeler onları çok mutlu etti. Hem çocuklar için, hem de bizler için güzel bir eğlence oldu. Benim hoşuma gitti, güzel stres attık” dedi.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA