13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BÜYÜKŞEHİR KENT ORKESTRASI’NIN BAHAR KONSERİ’Nİ DİNLEDİ

Başkan Seçer ve Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Mersinlilere keyifli bir akşam yaşattığı “Bahar Konseri”ne katıldı.

 

Orkestra’nın performansını kutlayan Başkan Seçer, “İnsanların güzel müzikler, şarkılar, türküler eşliğinde bir arada olmasını istiyoruz. Mersin’de birçok şey değişti, çünkü kafalar değişti. Değişmeye de devam edecek” dedi.

“Mersin’de birçok şey değişti, çünkü kafalar değişti”

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği konserde Kent Orkestrası sahne aldı. Konserde çalınan müzikler ile keyifli vakit geçiren vatandaşlar, Türkçe ve yabancı pop şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Çocuklar da konser coşkusunu dans ederek yaşadı.

Konsere; Başkan Seçer ve Meral Seçer’in yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, daire başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Kent Orkestrası’nı tebrik ederek, Orkestra Şefi Dainel Fedorean’a çiçek veren Başkan Seçer, “Bir aradayız, mutluyuz, huzurluyuz. Güzel Mersinimizde Ramazan ayını idrak ediyoruz. Herkese iyi Ramazanlar diliyorum. Mersinliler bizleri ekranları başında da izliyorlar. Bu konserlere yurttaşlarımızın daha çok rağbet etmelerini istiyorum. Biliyorum farkında değiller. Çünkü unutturulmuştu bu konserler. İnsanların bir araya gelmesini, güzel müzikler, şarkılar, türküler eşliğinde bir arada olmasını istiyoruz. Mersin’de birçok şey değişti, çünkü kafalar değişti. Değişmeye de devam edecek” dedi.

“Orkestramızı kutluyorum”

Mersinlilerin huzuru ve mutluluğu için çaba gösterdiklerini söyleyen Başkan Seçer, “Burada mutlulukla oynayan çocuklarımızın hepsi ayrı ailelerin çocukları ama kardeşçe oynuyorlardı. Biz istiyoruz ki; ülkemizde herkes kardeşçe el ele tutuşsun. Kavga olmasın. Ayrım olmasın. Gayrım olmasın. Bütün arzumuz bu. Ben Orkestramızı kutluyorum. Başta Daniel Fedorean olmak üzere pırlanta gibi sanatçılarımız. Burada 5 konuk sanatçı var. 3 sanatçımız konservatuvardan, bir sanatçımız operadan, bir sanatçımız da gönüllü olarak burada. Diğer sanatçılarımız da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Dairesi’nde sanatçı olarak vazife yapan mesai arkadaşlarım. Hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA