20:41  MÜZISYENLERIN SEYIRCISINDEN BAŞKA KIMSEYE İHTIYACı YOK   19:15  ANTIVIRAL VE ANTIBAKTERIYEL TEKNOLOJI” BAST ILE TÜRKIYE’DE  19:53  İHSAN TAŞ KIMDIR, NERELI, KAÇ YAŞıNDA?  17:18  ÜNLÜ SUNUCU DERYA UĞUR ÖNER, TICARETE ATıLDı  13:10  NEVESER GERGINOK’TAN YENI SINGLE: YANıMDAKI SEVGILIM  12:07  SARP KAYA’NıN HIKAYESI  20:01  HER EV SAHNEYE DÖNÜŞÜYOR  16:16  ARAŞTıRMACı YAZAR HÜSEYIN DEMIR’DEN, SEÇIM SISTEMI ILE ILGILI ÖNEMLI ÖNERILER  18:15  PANDEMININ EĞLENCELI ŞARKıSı “BUGÜN BIRAZ TEMIZLIK YAPTıM” YAYıNDA!  01:39  ALPER ERÖZER’IN ILK SLOW ŞARKıSı ’KENDIMDEN’ YAYıNDA!  22:03  GÜÇLÜ KADıN ŞARKıLARıNıN SÖZ YAZARı NEHIR KıYıCı ILE 90’LARA YOLCULUK  20:03  MEMLEKET SEVDALıSı ERSIN KAÇMAZ: "TÜRKIYE CAZIBE MERKEZI OLACAK"  23:48  NÜKHET DURU, NETFLIX PROJESINI TARKAN’ı TAKLIT EDEREK DUYURDU  22:35  ŞAHİN KENDİRCİ RÖPORTAJ   22:32  HAÇİKO DERNEĞI HÜNER COŞKUNER İÇIN SOKAĞA ÇıKACAK  22:29  HÜNER COŞKUNER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı  22:25  İSIM, EMEK VE KONSEPT HıRSıZLıĞı İLE SUÇLANıYORLAR! SAKILER GRUBU MAHKEMELIK OLDU  22:22  VOLKAN KONAK EKRANLARA DÖNÜYOR  22:20  ÜNLÜ ŞARKıCı KALBEN’E MENAJER DAYANMıYOR! 1 YıLDA 4 MENAJER DEĞIŞTIRDI, ŞIMDI YENISINI ARıYOR…  22:17  GÖKHAN ÖZEN VE ESKI KAYıNPEDERI MEHMET SEVIGEN ARASıNDA GERILIM! 
 

DOĞUŞ RÖPORTAJI | Türkiye Life Magazin
image

Sedat Sarıkaya İle Kültür Sanat
DOĞUŞ RÖPORTAJI

 


1-Daha önce birçok kez dile getirdiniz ama aramıza yeni katılan arkadaşlarımız için, Doğuş müzikle kaç yaşında ve nasıl tanıştı biraz bahseder misiniz? 
     CEVAP: Şarkı söylemek dürtüsü çocukken 5-6 yaşlarında başladı. Televizyonun arkasına geçip şarkı söylerdim :) Şarkı söylemek, konuşabildiğimden beri hayatımda var. Müziği seviyorum, üretmeyi seviyorum, duyguların elçisiyim.


2-Son çalışmanız “5’li”den biraz bahsedelim, nasıl bir süreçten geçtiniz, kimlerle çalıştınız? Albümden çıkan üçüncü klibiniz Bin Beter çok beğenildi neler söylemek istersiniz?
     CEVAP: 5’Li EP Çalışmam pandemi sürecinde çalışıldı ve yayınlandı. 5 şarkımı da farklı tarzlarda müzik dinleyici kitlelerine servis etmek istedim. Evet geri dönüşler gayet güzel ve samimi... Sevenlerime ve takip eden herkese teşekkür ediyorum, iyi ki varlar. 1997’den beri “Biz Birlikte Güçlüyüz“ sloganımı kullanıyoruz. Gerçekten birlikten güç doğar bu bağlamda sevenlerime minnettarım. Albüm dostlarımın firması olan “GRAND MÜZİK”ten çıktı. Yapımcılar Hayrettin & Mehmet Güneş’e, genel koordinatörüm C. Özkan Yılmaz’a, basın/PR Hilmi Elitez’e, aranjörlerim Kerem Ökten, İshak Şık ve Mert Aydın’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca burada sayamadığım ekip arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler ederim. Herkes işlerini büyük bir titizlikle yaptı.


3-Bugün, bu koşullarda en büyük hayaliniz ne olurdu? 
     CEVAP: Dünyada Barış ve Huzur.
4-Sizce kariyerinizin dönüm noktası neydi? 
     CEVAP: Kıymetli sanatçı arkadaşım Gökhan Tepe’nin, söz ve müziği bana ait olan “Aşk Belası” ve “Zor Gelir” adlı şarkıları seslendirmesi diyebilirim.


5-Zamanında sahne hayatınız için vazgeçmek zorunda olduğunuz şeyler oldu mu? 
     CEVAP: Şükür, bugüne kadar hiçbir şeyden ve sahnemden vaz geçmek zorunda kalmadım.
6-Şimdiye kadar en fazla yanlış anlaşıldığınız konu neydi,  geriye dönüp baktığınızda sustum ama o işin iç yüzü öyle değildi dediğiniz, içinizde kalan bir şey oldu mu? 
     CEVAP:  Var ama şöyle dedim “Su akar yolunu bulur...” geçmişi geride bıraktım. Ders alarak hayata devam etmeyi tercih ediyorum.
7-Pop müziği sizce nereye doğru gidiyor? Günde 1000’e yakın şarkı üretildiği bir ortamda kaliteli ve kalıcı eserler nasıl seçilebilir sizce?
     CEVAP: Bu dönem üretim olmadığından dolayı marş olmuş eserler revaçta. Yeni nesil üzerine çıkamıyor sanırım duyguları körleşmiş... Şarkı üretmek duygusal zeka ile alakalı bir şey.


8-Müzik dünyasına yeni adım atan genç müzisyenlere ne gibi önerileri ve tavsiyeler vermek istersiniz?
     CEVAP: Üretmeye denemeye devam etsinler.
9-Youtuberların müzik hayatına girmesini nasıl buluyorsunuz?
     CEVAP: Hem iyi hem kötü... İyi tarafı geniş kitlelere ulaşıyor, kötü tarafı çok fazla manipülasyon var.
10-Sizce sanatçılar son zamanlarda albüm çıkarmaya neden olumsuz bakıyorlar? 
     CEVAP: Fizisiksel albüm satışı neredeyse hiç olmadığından baskı da yapılmıyor. Dijital platformlara da albüm olarak çıkartmak doğru değil. Şarkıları tekli olarak çıkmak en doğrusu.
11-Pandemi döneminin müzik sektörünü olumsuz etkilediğini biliyoruz. Sizce bu dönemi en az zararla atlatmak için ne yapılmalı?
     CEVAP: Önemlere uymak ve sabırlı olmaktan başka yapılacak bir şey yok.
12-Sahne hayatınız ile dışarıdaki yaşamınız arasında bir fark var mı? 
     CEVAP: Sahne dışında sıradan yaşamayı tercih ediyorum.


13-Sosyal aktiviteleriniz var mı? Müzik dışında neler yapıyorsunuz?
     CEVAP: Spor. Sporsuz kendimi eksik hissediyorum.
14-Baba Doğuş’tan bahsedelim... Çocuklarla aranız nasıl? 
     CEVAP: Arın ve Arda. Evlatlarım benim yaşam kaynağım.
15-Biraz önümüzdeki projelerden bahsedebilir miyiz? Sevenlerinizi bundan sonraki adımda ne gibi sürprizler bekliyor? 
     CEVAP: Şimdilik bir sürpriz yok ama üretmeye devam edeceğim ALLAH sağlık verdikçe.
16-Son olarak sevenlerinize neler söylemek istersiniz? 
     CEVAP: Sevenlerimin her birisini ayrı ayrı seviyorum onlar olmazsa BEN olmam.

 



 Yazı Tarihi : 21.12.2020 19:34:24 | E-Mail : bilgi@turkiyelife.com.tr
 
   
 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
  • DOĞUŞ RÖPORTAJI

  • MURAT KEKİLLİ RÖPORTAJI

  • BAHA RÖPORTAJI

  • ELİF KAYA RÖPORTAJI

  • HİÜLYA POLAT RÖPORTAJI

  • EBRU ELVER RÖPORTAJI

  • ALESYA ANTONOVA RÖPORTAJI

  • SUADİYE RÖPORTAJ

  • FARUK K RÖPORTAJ

  • NİHAN AKIN RÖPORTAJ

  • GÜNCE RÖPORTAJ

  • YUNUS BULMUŞ RÖPORTAJ

  • SEFA TOPSAKAL RÖPORTAJ

  • ÖMÜR GEDİK RÖPORTAJ

  • İGD BAŞKANI MEHMET MERT RÖPORTAJ

  • BEHZAT GERÇEKER ÖZEL RÖPORTAJ

  • OĞUZ SARAL RÖPORTAJ

  • TUGBA YURT RÖPORTAJ

  • ’’MUSA HOYRAT’’ GÖÇMEN KUŞLAR İLE KIŞA MERHABA DEDİ!

  •  
      YORUMLAR
     
    Adınız Soyadınız :

    Yorumunuz          :

    Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
    Kod                        :

     



     
       


     
           
     
      FLAŞ HABER

      YAZARLAR
     
     
      HAVA DURUMU
     
    ..
     






     
      FLAŞ HABER
     

    Müzisyenlerin Seyircisinden Başka Kimseye İhtiyacı Yok
     Devamı...

     

    HER EV SAHNEYE DÖNÜŞÜYOR
     Devamı...

     

    Nükhet Duru, Netflix Projesini Tarkan’ı Taklit Ederek Duyurdu
     Devamı...

     

    ŞAHİN KENDİRCİ RÖPORTAJ
     Devamı...

     

    HAÇİKO Derneği Hüner Coşkuner İçin Sokağa Çıkacak
     Devamı...

     

    Hüner Coşkuner Son Yolculuğuna Uğurlandı
     Devamı...

     

    İsim, Emek ve Konsept Hırsızlığı İle Suçlanıyorlar! Sakiler Grubu Mahkemelik Old
     Devamı...

     

    Volkan Konak Ekranlara Dönüyor
     Devamı...

     

    Ünlü Şarkıcı Kalben’e Menajer Dayanmıyor! 1 Yılda 4 Menajer Değiştirdi, Şimdi Ye
     Devamı...





     
      ÇOK OKUNANLAR
    • Bu Ay
    • Bu Hafta
    • Dün
    • Bugün

     


           
     
     
    ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

     
    Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
    turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2021 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

    URA MEDYA