19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?

Adana Çukurova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Göktürk Güngör Kimdir ?

 

Göktürk Güngör Kimdir?

Andırın’lı bir baba ve Kadirli’li bir annenin oğlu olarak 1984 yılında Adana'da dünyaya geldim. Eğitimlerimi Adana'da tamamladım ve sonrasında vatani görevim için Ağrı ilinde bulundum. Evli ve üç çocuk babasıyım. 2005 yılında "Güngör Teknoloji" adıyla kurmuş olduğum firmam ile ticari hayatıma devam etmekteyim. Yerel ve bölgesel olarak hizmet veren sektörün kendi alanındaki en iyi ve en güvenilir firması olduk.

 

 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde, Adana'nın en büyük mahallelerinden biri olan Güzelyalı Mahallesi muhtarlığı adaylığım sonucu, muhtarlık görevine seçilerek "Çukurova'nın en genç muhtarı"  ünvanına sahip oldum.

Muhtarlık görevinde iken   pandemi ve asrın felaketi deprem gibi doğal afetleri yaşadık. Bu süreçte ücretsiz olarak maske, dezenfektan, battaniye, yemek ve ısınma desteği gibi bir çok insani ihtiyacı ekibimle birlikte sayısız insana ulaştırdık.

Yaptığımız çalışmaları duyan ve gören siz değerli halkımızın, tarafımıza ilettiği sayısız takdir ve teşekkürler, bize doğru yolda ilerlediğimizi ve doğru işleri yapmaya devam etmemiz gerektiği mesajını verdi. Adana halkının göstermiş olduğu bu ilgi ve istek sonrası, 2024 Yerel Seçimlerine Çukurova İlçesi BAĞIMSIZ Belediye Başkan adayı olarak başvurumu yaptım ve bu yolda sizinleyim.

 

Görevli Olduğum Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları

Anadolu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı

Çukurova Muhtarlar ve Yerel Yönetimler Dernek Başkanı

Güzelyalı Mahalle Muhtarı

Akdeniz K.Maraş Dernekler Fed. Den. Krl. Başkanı

Adana Kahramanmaraşlılar Dernek Sekreteri

Yetimler Derneği Başkan Yardımcısı

5 Ocak Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

Adana 01 Kadın Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

 

Neden Bağımsız Aday oldum?

Çünkü Demokrasi halkın hür iradesi ile kendi yöneticilerini seçme biçimidir. Oysa ki şu an var olan, partilerin bize dayattığı sistem, demokrasi diye adlandırılmış olsa da;  Seçilmişlerin yani genel merkezlerin ve genel başkanların, ilçe, il teşkilat yöneticilerinin çeşitli sebeplerle, milletin değil kendi çıkarlarının korunmasına yönelik kendi belirledikleri adaylara oy vermek zorunda bırakılmamız, seçimlerdeki hür iradeyi manipüle ettiği kanaatindeyim.

 

Çok değerli kardeşlerim;

Şu ana kadar yaptığım gibi, mahallemizden başlayarak yaptığım tüm çalışmaları artırarak tüm ilçemize yaymak için,  Çukurova İlçe Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye gönüllüyüm. Bu yolda benimle olmanızı ve çevrenizdeki kişileri de bu yolda bizimle olmaya davet etmeyi sizden rica ediyorum.

Saygılarımla...

GÖKTÜRK GÜNGÖR -ÇUKUROVA BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA