21:29  GENÇ OYUNCU GÜLŞAH YAPRAKÇI DÜNYA EVİNE GİRDİ  21:38  HALİL ERGÜN SOSYETE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ  13:58  AYAĞıMıN TOZUYLA AŞK KITABı RAFLARDAKI YERINI ALDı  09:32  HUMAY HASANOVA’DAN ANLAMLI KİTAP  13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE 
 
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÇİĞDEM TUNÇ TİYATROSU’NU AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Bir Eski Zaman Hikayesi” oyunuyla Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nu Mersin’de ağırladı.

 

Atatürk Parkı içerisindeki Amfi Tiyatro’da sahnelenen ve dansla başlayıp dansla sonlanan komedi oyunu seyircilere keyifli dakikalar yaşattı.

“Bizi en güzel şekilde ağırlamakla birlikte el üstünde tuttular”

Dekoru ve kostümleriyle seyircileri Osmanlı Dönemi’ne götüren oyun dansla başladı. Barış Bölükbaşı’nın yazdığı ve Çiğdem Tunç’un yönettiği oyun selamlamanın ve alkışların ardından yine dansla noktalandı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Sinema Şube Müdürü Eylem Matyar, oyuncular adına Çiğdem Tunç’a çiçek takdim etti. Çiçek için teşekkür eden Tunç, “Bizi en güzel şekilde ağırlamakla birlikte el üstünde tuttular. Pamuklara sardılar” dedi. Tunç, “Ben bu çiçeği aramızdaki en genç, en cilveli kadına vermek istiyorum” diyerek, çiçeği Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı ‘Fato Aney’ rolüyle milyonların gönlünde taht kuran Sema Aras’a sundu.

Seyircilere Tarık Mengüç sürprizi

Seyirciler oyunda bir de sürprizle karşılaştı. Oyunun sonunda oyuncuları takdim eden Tunç, “Tarık Mengüç bu oyuna çok yakışır. Çünkü Tarık Mengüç sahne için yaratılmış bir adamdır. Sahneye çok yakışır, o güzel şarkılarıyla da bize öyle bir ateş verir ki sahneye adım atamazsın” diyerek, şarkılarıyla milyonları coşturan Tarık Mengüç’ü sundu. Seyirciler oyunda dans ve komedi dolu dakikalar yaşadı.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA