13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
SEDA YÜKSEL’DEN ‘ZIPKIN’GİBİ BİR ŞARKI

SEDA YÜKSEL’DEN ‘ZIPKIN’GİBİ BİR ŞARKI

 
SEDA YÜKSEL’DEN ‘ZIPKIN’GİBİ BİR ŞARKI Seda Yüksel’in duygu dozu yüksek yeni teklisi 17 Mart Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında. Sesiyle ve şarkılarıyla dikkatleri üstüne çekmeye başlayan Seda Yüksel, yeni teklisi ‘Zıpkın’ ile yeniden sahalara geri dönüyor. 17 Mart Cuma günü video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda Alex-t Prodüksiyon etiketiyle yayınlanacak şarkının yaratıcı prodüktörü Alex Tataryan. Sözleri Alex Tataryan Aysun Aydın müziği Alex Tataryan’a ait şarkıdaki ud, keyboard ve gitarları çalan Metehan Köseoğlu aynı zamanda Zıpkın’ın aranjörlüğünü üstlendi. Okyanus Olmak İstiyorum… Parlak müzikal renkliliğe sahip Zıpkın; her insanın hayatından gelip geçmiş çeşitli hâllerin bıraktığı duygular etrafında örülmüş bir anlatım yapısına sahip. Seda Yüksel bu şarkı için yolculuğunu “Her insan bir su damlasıdır, ben okyanus olmak istiyorum’’ diyerek bahsediyor. Yapım: Alex-T Prodüktör: Alex Tataryan Söz: Alex Tataryan- Aysun Aydın Müzik: Alex Tataryan Düzenleme: Metehan Köseoğlu Gitarlar, Ud, Keyboard: Metehan Köseoğlu Back Vocal: Alex Tataryan Fotoğraf: Cemre Mert Biyografi Seda Yüksel, 14.05.1991 yılında İstanbul/ Kadıköy’de doğdu. Aslen Rizeli. Müzik hayatına ilkokuldaki ses yarışmaları ile başladı. Lirik soprano ses aralığında kendine has tarzı ile duygusunu derinden hissettirebilen bir yorumcu. Haliç Üniversitesi Türk sanat müziği ses eğitimi bölümünde mezun oldu. Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça ile çalışma imkanı yakaladı. Profesyonel sahne hayatı, üniversite hayatına devam ederken kendi orkestrası ile sahne alarak başladı. 2019 yılında ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katıldı. 2020 yılında ilk single çalışması ‘Aşk Senin Adın’ 2021 yılında Alex Tataryan ile ilk düet çalışması ‘İyikim Benim’ ardından ‘Beni Seviyor musun?’, ‘Denizde Akşam’ sonrası yine Alex Tataryan ile ‘Kum taneleri’ teklileri yayımlandı. 2022 yılında ‘Kalbim’ ve ‘Zaman’ 2023 yılının ilk ayında Evde Akustik adı altında evinde en doğal hali ile yorumladığı ‘Güneşimi Kaybettim’ müzikseverlerin beğenisine sunuldu.  
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA