13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
VARHIZ’DAN ART ARDA PROJE!

VARHIZ’DAN ART ARDA PROJE!

 
VARHIZ’DAN ART ARDA PROJE! 1 AY ARAYLA 2 ŞARKI YAYIMLADI! Kendine has tarzı ve müzik sektöründe yaptığı farklı projelerle dikkat çeken Varhız, yeni şarkısı De Bakayım A’yı 21 Nisan Cuma günü Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu. ‘’Roman Dili ve Edebiyatı’’ konseptinin ilkini Sepetci isimli şarkısıyla Mart ayında yayımlayan sanatçı, bir ay arayla serinin ikincisi olan De Bakayım A isimli şarkısını buluşturdu. Aslen Tepecikli ve Roman olan Varhız, sanatında Roman dili ve edebiyatını önemli bir yerde tutuyor. Roman kültürü ile büyüyüp müziğin içerisine doğan sanatçı, küçük yaşlarından itibaren yapmış olduğu bestelerini art arda yayımlamayı planlıyor. Henüz daha yayımlanmadan sosyal medyada videolar çekilen ve ilgi gören De Bakayım A şarkısına roman tarzı videolarla görsel şölen sunulacak. Sanatçının farklı tarzı, kendine özgü müzikal kimliği ve Roman kültürünü yansıtan çalışmaları ile dinleyicilere alışılagelmişin dışında bir müzik deneyimi yaşatıyor. Söz ve bestesi Varhız’a ait olan De Bakayım A’ın prodüktörlüğünü ise dünyaca ünlü perküsyon üstadı Memduh Akatay üstlendi. Varhız’ın De Bakayım A şarkısı, 21 Nisan Cuma günü Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarında yerini aldı.  
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA