13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
SEVİL TAŞKAN’DAN YENİ GİRİŞİM: PRUNUS CAFE

Datça’ya yeni bir soluk.

 
Yurt içinden ve yurt dışından binlerce turistin tatil mekanı olan ve Can Yücel’in uzun yıllar yaşadığı bir evi bulunan, Muğla’nın en güzel ilçelerinden biri olarak anılan Datça’ya yeni bir soluk geldi. Eski Datça’da birbirinden lezzetli tatlıların ve içeceklerin bulunduğu görkemli bir kafe açıldı. "Prunus" adlı kafenin işletmecisi Sevil Taşkan’a kafe açma fikri nasıl doğdu sorusuna yanıt verdi: "İstanbul’un keşmekeşinden kaçmaya karar verdim ve Datça’ya yerleştim. Burada da çalışmaktan kaçmadım. Çalışmak istedim. En sevdiğim şey kahve ve tatlı hazırlamak. Bunları da misafirlerimle buluşturmak istedim. Datça benim gördüğüm en güzel doğal güzelliğe sahip inanılmaz bir ilçe, burada yaşadığım süre içerisinde ilk fark ettiğim bu olmuştu, ancak bu güzelliğin ve doğallığın içinde yediklerimiz ile içtiklerimizinde leziz ve doğal olmasını istediğim bir cafe açmak istedim. Şansıma tam da aklımdaki gibi bir yer Eski Datça’da hem de Can Yücel’e komşu. Hiç vakit kaybetmeden kafemi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda açtım. İstanbul’da özel bir finans kurumunda İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürütürken, acaba her çalışanı doğru yere yerleştirdim mi en verimli ve mutlu olacakları yerlerdeler mi? diye kafa patlatırken, kendimi hiç görmemişim. Şimdi anlıyorum ki kendim aslında yanlış yerdeymişim. İşte ben de istediğim ve en mutlu olduğum yerdeyim. Eski Datça’da... Canınız anne titizliğinde ve lezzetinde üstelik ev yapımı bademli kurabiye ile yine ev yapımı limonata isterse, sadece kafemize özgü badem kahveli icelatte‘yi tatmak isterseniz, Eski Datça’yı gezerken bir keyif kahvesi içmek isterseniz yine bademli türk kahvesi ile sizleri ağırlıyoruz. Biz buradayız ya siz?‘’ dedi.  
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA