13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
Barok Diamond’ın düzenlediği 24’üncü Altın ve Mücevherat Fırsat Günleri Başlıyor

Altın, mücevherat ve takı sektörünün öncü markalarından olan Barok Diamond, geleneksel hale gelen “Altın ve Mücevher Fırsat Günleri”nin 24’üncüsünü düzenliyor. Barok Diamond’dan Corç Akdoğan, Altın ve Mücevher Fırsat Günlerinde sunulan ayrıcalıklara ve avantajlara dair pek çok konu hakkında, merak edilenleri cevapladı.

 

Altın, mücevherat ve takı sektörünün öncü markalarından olan Barok Diamond, geleneksel hale gelen “Altın ve Mücevher Fırsat Günleri”nin 24’üncüsünü düzenliyor. Barok Diamond’dan Corç Akdoğan, Altın ve Mücevher Fırsat Günlerinde sunulan ayrıcalıklara ve avantajlara dair pek çok konu hakkında, merak edilenleri cevapladı.

Barok Diamond’ın her yıl düzenlediği Altın ve Mücevherat Fırsat Günlerine yine yoğun ilgi ile karşılanıyor. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenecek olan Altın ve Mücevherat Fırsat Günleri hakkında Barok Diamond’dan Corç Akdoğan ile bir röportaj gerçekleştirdik. 13 Ekim - 22 Ekim tarihleri arasında Titanic Otel Bakırköy'de gerçekleşecek olan Altın ve Mücevher Fırsat Günleri hakkında, halkın ve sektörün merak ettiği tüm detaylarla alakalı Corç Akdoğan’a sorularımızı yönelttik.

 

Soru: Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’nde %50’ye varan "Gerçek İndirim" sunuyorsunuz. Ancak, birçok kişinin aklında bu indirimin altın ve pırlanta gibi değerli metallerde uygulanıp uygulanmadığı sorusu var. Siz bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

Corç Akdoğan; “Bu harika sorunuz için teşekkür ederim. Evet, Altın ve Mücevher Fırsat Günlerimizde sunduğumuz %50'ye varan "Gerçek İndirim" konusu oldukça önemli. Doğal olarak, birçok insanın ilk düşüncesi altın veya pırlantada gerçekten indirim olup olmadığıdır. Altın ve pırlantanın ham maddesi üzerinde indirim yapmak mümkün değildir, çünkü bu değerli metallerin fiyatları uluslararası piyasalarda belirlenir ve değişkenlik gösterir. Ancak, sunduğumuz indirimler, işlenmiş altın veya pırlanta ürünlerinin üzerindeki işçilik maliyetlerinden kaynaklanır. Her bir ürün, üretim sürecinde %30 veya %50 gibi işçilik maliyetine sahiptir. Etkinlik kampanyamızda, firmamız bu işçilik maliyetinden fedakârlık yaparak sizlere bu cazip fiyatları sunar. Ayrıca, etkinlik alanımızda bir ürün satın alan müşterilerimiz, mağaza satış fiyatlarımızın %20 altında bir fiyatla ürüne sahip olurlar. Dolayısıyla, etkinliğimize katılan her müşteri, gerçekten de %50'ye varan bir indirimle ürün sahibi olur. Bu, işte "Gerçek İndirim" dediğimiz şeydir”

 

Soru: Yakın zamanda gerçekleşecek olan 24. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’ne gittiğimizde bizi hangi fırsatlar ve kampanyalar bekliyor olacak?

Corç Akdoğan; “Altın ve Mücevher Fırsat Günleri'nde sizi bekleyen fırsatlar ve kampanyalar oldukça çekici! Sadece %50 indirim kampanyamızla sınırlı değiliz. Aynı kampanya kapsamında, kullanmadığınız altın veya pırlantalarınızı getirebilirsiniz, marka veya satın aldığınız yerin hiçbir önemi yok. Bu takıları, en iyi fiyatlarla değerlendirip, yeni trend ürünlerle değiştirmenize olanak sağlıyoruz. Ayrıca, tüm pırlanta alışverişlerinizde sizi sevindirecek bir hediye var. Size bir mücevher seyahat çantası hediye ediyoruz, böylece mücevherlerinizi güvenle taşıyabilirsiniz. Son olarak, bu etkinlikte elmas ürünlerimizin tamamını maliyetine sunuyoruz, bu da size aşağı yukarı %70'e varan indirimlerle geliyor demek oluyor. Yani, bir elmas ürünün üzerinde %70'e yakın bir işçilik değeri bulunurken, bu işçiliği sizden almıyoruz. Altın ve elmasın fiyatını alıyoruz”

 

Soru: Altın ve Mücevher Fırsat Günleri etkinliğinizde sergileyeceğiniz ürünler hakkında bizlere daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Corç Akdoğan; “Etkinlik alanımızda, pırlanta, altın ve elmas ürünlerine yoğunlaşıyoruz ve sınırsız bir ürün stoğuna sahibiz. Ayrıca, bu ürünlerin yanı sıra yeni trendleri yansıtan ürünlerimizi de etkinlik alanımızda görmek mümkün olacak. Ürünlerimiz hakkında bilgi verirken, öncelikle belirtmek istediğim önemli bir nokta var. Tüm ürünlerimizin yaklaşık %80'i kendi üretim tesislerimizde üretiliyor. Ayrıca, yurt dışında mağazalarımızın olması ve yurtdışı fuarlarına katılmamız, ürünlerimizin uluslararası standartlarda işçilik ve kalite ile üretilmesini sağlıyor. Her bir ürünümüz, taş temizliği ve sunduğumuz garanti gibi konularda Avrupa standartlarına uygun olmak zorundadır. Müşterilerimize yüksek kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak, işimizin temelidir. Bu nedenle ürünlerimizin kalitesi, işçiliği ve Avrupa standartlarına uygunluğu konusunda büyük bir özen gösteriyoruz”

 

Soru: Bu etkinlikte ürün yelpazenizde hangi türde ürünler bulunuyor ve çeşitlilik konusunda neler sunmaktadır?

Corç Akdoğan; “Etkinliğimizde sunulan ürün yelpazesi oldukça geniş ve çeşitli. Binlerce ürün, alanında uzmanlaşmış ekibimiz tarafından özenle seçilmiş ve sınırsız stokla sizleri bekliyor. Bu ürünler arasında 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın takılar, muhteşem pırlanta işlemeli takılar ve elmas bulunuyor. Ürün çeşitliliği konusunda sınırlamalarımız yok, bu nedenle her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunuyoruz. Ayrıca, etkinlik alanımızda en son trendlere ayak uyduran ve son moda tasarımlarla donatılmış yeni koleksiyonumuzu da bulabilirsiniz. Bu koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun harika seçenekler sunuyor. Sizleri bu etkinliğimize davet ediyoruz ve ürünlerimizi yakından görmek için bekliyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ve çeşitliliğimiz ile alışveriş deneyiminizi unutulmaz kılmak için buradayız”

 

Soru: Altın ve Mücevherata ilgili olan insanlar, GİA ve HRD gibi önde gelen sertifikasyon kurumlarının onayını almış ürünler bulunuyor mu?

Corç Akdoğan; “Evet, etkinlik alanımızda özellikle tektaş ve beştaş yüzüklerimizde HRD ve GİA laboratuvarları tarafından verilen uluslararası sertifikaları taşıyan ürünlerimiz bulunmaktadır. Bu sertifikalar, ürünlerimizin kalitesi ve değeri konusunda kesin bir güvence sağlar.

Ayrıca, diğer ürünlerimiz için İstanbul Kuyumcular Odası tarafından onaylanmış güvence etiketine sahibiz. Bu etiket, tüm ürünlerimizin kontrol altında olduğunu ve %100 garantili olduğunu gösterir. Ayrıca, her satın aldığınız ürünle birlikte, firmamızın onayladığı ve her yerde geçerli ürün sertifikasına sahip olacaksınız. Müşterilerimize kaliteli ve güvence dolu alışveriş deneyimleri sunmak bizim önceliğimizdir. Bu nedenle ürünlerimizin sertifikasyonları ve güvence etiketleriyle ilgili her türlü ayrıntıyı düşündük”

 

Soru: 24. Altın Ve Mücevher Fırsat Günleri Etkinliğine Nerede ve Ne Zaman katılım sağlayabiliriz?

Corç Akdoğan; “Etkinliğimiz, 13 Ekim - 22 Ekim tarihleri arasında Titanic Otel Bakırköy'de gerçekleşecek. Etkinlik saatleri 09.30 - 20.00 arasında olacak ve tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açık olacak. Bu özel etkinliğimizde, 120 metrekarelik VIP Mağaza'da özgün tasarımlar ve yeni koleksiyonlar sizleri bekliyor olacak. Ayrıca, 400 metrekarelik etkinlik alanında da titizlikle uygulanan güvenlik önlemleri ile konuklarımızı ağırlayacağız. Sizleri, Altın ve Mücevher Fırsat Günleri etkinliğimize davet ediyoruz. Kaliteli ürünleri görme fırsatını kaçırmamak, özel tasarımları incelemek ve cazip fırsatları değerlendirmek için bu tarihleri not almayı unutmayın” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA