13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
Rahime Biçer Kimdir

Güzellik Uzmanı Rahime Biçer ’in Hakkında Bilinmeyenler

 

Rahime Biçer 1979 yılında Adana'da doğdu . iki çocuk annesi olan ve meslek hayatına .2005 yılında  başlamıştır. Rahime'nin güzellik kariyeri, gençlik yıllarında başladı. İlgi ve yetenek, onu bir güzellik uzmanı olmaya yönlendirmiştir. Profesyonel eğitim süreçleri sonrasında, kendi güzellik salonunu açmış ve sonunda en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Rahime Biçer, güzellik alanında geniş bir yelpazede bilgi ve deneyime sahiptir. Yüz bakımı, cilt tedavileri, makyaj teknikleri, saç bakımı ve stilistlik gibi uzmandır. Her bireyin bireysel ihtiyaçlarını anlayabilen bir tedaviye sahiptir ve biri için özel bir bakım planı oluşturur.

 

Rahime  Biçer'in müşterileri arasında ünlüler, sanatçılar ve iş dünyasının önde gelen isimleri bulunmaktadır. Onun profesyonel ve titiz iş etiği, tüketiciler arasında büyük bir güven ve sadakat yaratmıştır.

 

Rahime Biçer, güzelliğin sadece dış dağılımı olduğu bir şey olarak değil, içsel bir denge ve mutluluk durumu olarak da görüyor. Müşterilerinin kendilerini iyi hissetmelerini ve en iyi versiyonlarını elde etmelerini sağlamak için, hem içsel hem de dışsal güzelliğin birleşimini vurgulayan bir yaklaşım benimser.

 

Rahime'nin büyük bir tutkusu ve sevgisiyle yaptığı bu iş, ona birçok değer ve takdir kazandırmıştır. Onun uzmanlığı ve bilgeliği, Türkiye ve uluslararası güzellik bakımına saygılı bir isim olmasına yardımcı olmuştur. Rahime'nin başarılarının yanı sıra, müşteri memnuniyeti de onun için her zaman politik olmuştur.

 

Rahime, güzellik uzmanlığına olan tutkusunu ve bilgilerini her geçen gün genişletmeye devam etmektedir. İnsanların iyi hissetmelerine yardımcı olmayı ve güzellik yolculuklarında yolculuk yapmayı seviyorum. Onun kişisel ve profesyonel yaşamının devamlılığını ve korunmasını sürdürmesini sağlar.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA