12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER 
 
İlksen Kodal yeni çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor!

İlksen Kodal yeni çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor!

 
İlksen Kodal yeni çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor! Sevilen Sanatçılardan İlksen Kodal Yeni eserini pandemi döneminin zorlu şartlarında 5 farklı şehirden müzik Öğretmenleri ile uzaktan yaptı ve orjinal halini single olarak çıkardı. Yeni Eseri ile Eğitim camiasının takdirini kazandı. Eserin sözleri Esin Kavga ve İlksen Kodal’ a ait. İlksen Kodal’ ın bestelediği şarkının müzik yönetmenliği ve düzenlemelerini Oğuz Özler yaptı.Klarnet solo ve mix&mastering’ de Halit Berkan Kayacan, gitarda Emrah Zambak, Vokal kaydında Ufuk Uzun’ un yeraladığı şarkının klip yönetmenliğini Oğuz Akyol üstlendi.Eser Eskişehir, Ankara, Isparta, Sakarya ve İstanbul arası uzaktan kayıt ile yapıldı. İlksen Kodal geçtiğimiz günler de basına yaptığı açıklamada " Öğretmenlerimiz için çok özel bir eser yaptık ve eserimiz çıktı. Umarız yoğun emekler ile yaptığımız bu çalışma sevenlerimiz ve dinleyiciler tarafından beğenilir. Yurdumuzun dört bir yanında yeşeren tüm öğretmenlerimize selam olsun." diyerek açiklamalarını bitirdi.  
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA